>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
S 265

stingnwo

Użytkownik
Dokładnie tak jak napisałeś, excel excelem, ale jak grają dwa zespoły które mają mgliste pojęcie o tym co w koszykówce jest najważniejsze to i under 250 zagrożony.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dokładnie tak jak napisałeś, excel excelem, ale jak grają dwa zespoły które mają mgliste pojęcie o tym co w koszykówce jest najważniejsze to i under 250 zagrożony.
Akurat Excel ma dobra skutecznosc i przynosi zyski wiec nie narzekam, ale fakt patologie czasami sie zdadzaja. Linia 223 wedlug Vegas wiec nawet i Vegas nie ogarnia takiej patologi:p.

S 265

stingnwo

Użytkownik
Oczywiście, bardzo mi się podoba Twój system gry i mój post w żaden sposób nie jest krytyczny. Chodziło mi o to że grają dwa beznadziejne zespoły i tylko mnie czasem zastanawia jak po takim meczu gdy padnie wynik 130-122 ktoś napisze że to był efektowny mecz. To parodia koszykówki a nie dobry mecz.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Linia w meczu Cleveland z Houston urosła do jakiś astronomicznych rozmiarów. Dla mnie to 235 punktów to przesada bo obie ekipy bronią ( o dziwo w przypadku Houston).
Nie sądzę by był to jakiś slugfest szczególnie, ze ostatnio Cleveland w ofensywie ma spore problemy.
Dlatego ja bym polecał under 114,5 Cleveland i under 235.
✅
✅
Nie zapowiadało się po 1 połowie ale dali radę.

Otrzymane punkty reputacji: +12
anoseven 342

anoseven

Użytkownik
De Loore 3-4 piłki meczowe i przegrywa swój serwis...
E: 5-7 psychika siadła albo dobry handel był
E: i oczywiście musiał skreczować

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
MELBOURNE KNIGHTS U20 dnb @ 1,70 lekko

Melbourne póki 3-0-1 bramki 9:4 na wyjazdach 2-0-0 bramki 4:0, Bullen 0-0-4 bramki 5:15 u siebie 0-0-2 bramki 3:8 na początek dnia myślę że ciekawa propozycja ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom