Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
to już nawet nie chodzi o słabą postawę NYK ( choć zagrali słabe spotkanie, zwłaszcza 1 połowa wolą o pomstę do nieba) ale Brooklyn z taką skutecznością za 3 jest nie do zatrzymania, przynajmniej przez zespół podobnego przekroju
Linia w meczu Cleveland z Houston urosła do jakiś astronomicznych rozmiarów. Dla mnie to 235 punktów to przesada bo obie ekipy bronią ( o dziwo w przypadku Houston).
Nie sądzę by był to jakiś slugfest szczególnie, ze ostatnio Cleveland w ofensywie ma spore problemy.
Dlatego ja bym polecał under 114,5 Cleveland i under 235.
Dame jazda z tym koksem ! Rehabilitacja za wczoraj musi byc bo ta porazka z Wizards w duzej mierze na Twoje konto poszla -.-
15 punktow w kwarte not bad.
CLE Cavaliers
typ: under 57,5 pkt w III kwarcie
kurs: 1,8
POR Trail Blazers
typ1: under 57,5 pkt w III kwarcie kurs: 1,8
typ2: PHX Suns -1,5 w III kwarcie kurs: 1,8
Nigdy tego nie robie ale tutaj juz niestety zrobie wyjatek i rozliczam na minus. Trafila jedna patologia na druga i kompletny brak obrony. 65:65...130 do przerwy...83 do underka, to 41 na kwarte...Dzisiaj gorsza nocka.
Under 213.5
Under 215.5
Excel 2:3 Vegas.
po poludniu sie widzimy mam nadzieje z lepsza skutecznoscia.