G
152
grzegorz89.89
Użytkownik
Wiecznego to napewno te kurwichy w kosza. Pustaki jebane
Że tam bramka nie padła jeszcze jedna to jakieś kino , poprzeczka,słupek no i sędzia jeszcze brameczke prawidłową zabrał Sociedad. Oj ciężki dzień się zapowiada????Sociedad - Bilbao over 2,5 @ 1,77
Do tego 1 i 2 miejsca dopisz sobie mistrzostwo świata w klasycznym raku.Wiecznego to napewno te kurwichy w kosza. Pustaki jebane
Szukaj często na oficjalnych stronach, twitterach etc.Simpson - chodziło mi o piłkę nożną, drużyny europejskie, ligi 1 i 2 powiedzmy.
Za łatwo by było. :grin:o tym wiem, pytałem czy są strony ,które zamieszczają takie info i nie trzeba grzebać w miliardach mordoksiążek , ćwierkaczy itp
7 RR i nic więcejSassuolo pierwsze 9 rr
@2.50
Przegrywają 0-1, powinni ruszyć mocno, do nabicia 4 korki.
6 zdarzeń i tam wpisuj stawkeSorry za off top mam pytanie jak chce zagrać kupon 8 zdarzeń i chce zagrać z 2 błędami za 20zl to która opcje mam zaznaczyć zeby zagrać 6z8 proszę o pomoc !!
Bet365 oczywiście kupon idzie
Jak daje 6 zdarzeń to mi stawkę 560 wybija6 zdarzeń i tam wpisuj stawke
Jak daje 6 zdarzeń to mi stawkę 560 wybijaJak daje 6 zdarzeń to mi stawkę 560 wybija[/QUObo
bo każdą linie grasz za 20 zł? Pomyśl troche
masz 28 kombinacji. jezeli cchesz całośc zagrać za łaczną kwote 20zł to trzeba 20 podzielic przez 28 i taka kwote tam wisaćJak daje 6 zdarzeń to mi stawkę 560 wybija