ech..idealny przykład na to że statystyki swoje a szczęście swoje :;/:Maccabi Netanya - Hapoel Afula
over 0.5
@1.50
ech..idealny przykład na to że statystyki swoje a szczęście swoje :;/:Maccabi Netanya - Hapoel Afula
over 0.5
@1.50
Ja go gram imo pewny bet.Jak uważacie, będzie dzisiaj ostro w Barcelonie? chodzi za mną od rana bet na over 4,5 kartki ale nie mogę się przekonać do niego..
Myślałem, peffka pod warunkiem, że Barca zrobi szybko 2-3:0 wtedy beda gonić ostro i będą wkuhwieni, a jak przy 3:0 PSG strzeli na 3:1 to będą wkuhwieni^2Jak uważacie, będzie dzisiaj ostro w Barcelonie? chodzi za mną od rana bet na over 4,5 kartki ale nie mogę się przekonać do niego..
Gdzieś lepszy kurs niż 1.72?Ja go gram imo pewny bet.
Flensburg ręczna @ 1,58
Jutro poleci dziękóweczka bo nie mogę już dziś ????
1.72.. ale karteczki dosyć pewne PSG faule itd żeby nic nie stracić Barca to samo a jak bd już po meczu to Barca z frustracji będzie faulować ???? poza tym pewnie jakieś kartki za wymuszenie karniaczków będą ????Gdzieś lepszy kurs niż 1.72?
1.85 BetssonGdzieś lepszy kurs niż 1.72?
Zostaw dla kogoś innego ????Jutro poleci dziękóweczka bo nie mogę już dziś ????
Bjere, dzieki!1.85 Betsson
Barca ma gwiazdeczki, którym zwieracze puszczą kiedy dojdzie do nich informacja że odpadająZ tymi kartkami może być różnie. Po wczorajszym meczu Napoli - Real gdzie też powinna być walka jestem sceptyczny