>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Przecież typ jest w moim temacie.
jakis nieogar jestes, w takim razie zdawaj relacje w swoim temacie a nie wypisuj co chwila tutaj jakichs bazgrolow
szkoda tych dwoch z trzech pierwszych gemow Napolitano jak przegraly na przewagi.. w tb bedzie nerwowo, jak ktos ma zastawke w sercu to moze oddawac z lekkim zyskiem po secie

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Yaroslaw wygląda dobrze a po bramce jeszcze lepiej, trzeba szukać okazji w drugiej tercji bo kursy zawyżone.

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Yaroslaw wygląda dobrze a po bramce jeszcze lepiej, trzeba szukać okazji w drugiej tercji bo kursy zawyżone.
Znokautowany zszedł Scott Greg z CSKA patrzę, że chłop jest 3 napastnikiem w teamie pod względem pkt w regularze 26 pkt. Ciekaw czy wróci. Waham się czy nie mocniej iść w Yaroslaw +2 za @1,95, duże value jak dla mnie.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Biegi narciarskie live do gry:

Krista Parmakoski vs Marit Bjoergen 1 @ 2.00 Bet365

Sprint, ostatni ćwierćfinał. Wiadomo, że Bjoergen nie ma już takiej szybkości, takiego przyspieszenia jak dawniej. Coraz częściej przegrywa finisze z młodszymi rywalkami. Krista lubi ten sprint w Drammen, styl klasyczny, więc powinna dzisiaj przynajmniej półfinał wywalczyć. Nawet przy takim ustawieniu biegów 1/4 jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że Finka wejdzie do finału.
✅✅✅ Parmakoski wygrywa swój bieg i awansuje do 1/2. Bjoergen trzecie miejsce i out z zawodów. Szybka wygrana.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Biegi narciarskie live

Stina Nilsson vs Ingvild Flugstad Oestberg 1 @1.65 Bet365

Pierwszy półfinał. Może i obie wejdą do finału, ale Norweżka jak zwykle nie wytrzyma tempa w finale o polegnie. W Lahti była klapa po całości, forma nagle nie przyjdzie i tutaj Szwedka powinna spokojnie wygrać tą rywalizację.

Otrzymane punkty reputacji: +4
madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
:hokej:Yaroslaw over 2.5
@1.75 Bet365
To już nie jest peffka ale dalej spore value.
Jak wygląda SKA? Warto na nich stawiać? Dinamo to mocny zespół, ale faworytem chyba druzyna z Petersburga w sezonie zsadniczym mieli spora przewagę..?

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Biegi narciarskie live

Stina Nilsson vs Ingvild Flugstad Oestberg 1 @1.65 Bet365

Pierwszy półfinał. Może i obie wejdą do finału, ale Norweżka jak zwykle nie wytrzyma tempa w finale o polegnie. W Lahti była klapa po całości, forma nagle nie przyjdzie i tutaj Szwedka powinna spokojnie wygrać tą rywalizację.
✅✅✅✅
Nilsson w finale, Oestberg kończy zawody na 8 miejscu.

Otrzymane punkty reputacji: +23
verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Jak wygląda SKA? Warto na nich stawiać? Dinamo to mocny zespół, ale faworytem chyba druzyna z Petersburga w sezonie zsadniczym mieli spora przewagę..?
Na papierze tak natomiast na tafli zawsze wychodzi co innego, oglądam Yaroslaw więc nie wiem co się dzieję w Petersburgu, ciężko mi doradzić bo nie wiem jak dziś grają ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom