Ona tak lubi. Niedawno z otyłą Jebeur powinna polecieckojarzy ktoś to coś Qiang Wang czy jak sie to zwie cudo chińskie co gra ze Svitoliną ?
cenna informacja zwłaszcza że śledzę przebieg meczuNie ale Svito przegrała 5 gemów z rzędu....
:/Ona tak lubi. Niedawno z otyłą Jebeur powinna poleciec
A czy to nie idealny scenariusz na comeback WTA ?cenna informacja zwłaszcza że śledzę przebieg meczu
:/
P.H sporo na rakiecie błędów ale na returnie poskładał :;/:6-7 Bellucci w tb @2.30 bet365
// dodam nawet drugie c w nazwisku.
Youzhny + Herbert 1sety wygraja @2.3
zajebiście weszło! dzięx!!:grin::grin:
Mam nadzieje, ze gruboooo zarobieni jestescie
Co było z betem ???? ?:grin::grin:
Mam nadzieje, ze gruboooo zarobieni jestescie
w pierwszym gemie przy 40:40 zwątpiłem a tu proszę, 3:0. No ale teraz to no deal po takim kursie :-|heh, już wczoraj raz miałem comeback, jakaś typiara 6:0 w drugim secie, żeby się połamać w 1 gemie 3rd seta, efekt 4:6 :c
Była możliwość grania overa całego meczu, a to to samo ????Jak dla mnie zle wystawiali linie adekwatnie do tego jak przebiagł mecz, przy wyniku 46-45 po 1 polowie ov na 3kw byl na lini 35.5 a rzucily chyba ponad 50, w 4 kw dali linie 39,5 rzucily bodajze 48 pkt. Juz od 1 minuty 4 kwarty byly poblokowane zakłady na over.
We Włoszech co najmniej zwrot, więc gitarka ????over 1 HT we Włoszech @ 1,88
over 2,5 HT w Gdynii @ 2,00
Żaden atak, sam pograłem Oby więcej takich ????No tak, w takim razie jezeli ktos gral to zarobił, po co doszukiwac sie jakis przejęzyczeń.
TUTAJ CHODZI O ZARABIANIE KASY !