>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Carolina Marin @ 2.75
Wczoraj wyciągnęła drugi set i TB już był tylko wiśnia na torcie. Pierwszy prowadziła i przegrała, faworytką przed meczem, h2h dla niej, warto.

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Cambuur-Den Bosch
Cambuur faworyt przed meczem, są w dobrej formie oraz przeważają w spotkaniu, lecz przegrywają do przerwy 0-1. W Październiku poprzedniego roku prowadząc 1-0 oddali mecz na 1-3. Kto wie, czy w tym meczu Den Bosch &quot;nie odda&quot; im za październik. Bądź co bądź. Staty miażdżące na korzyść gospodarzy.
Gram grubo over 2.5 FT @1.5
Cambuur win @2.37

tr1xen 64

tr1xen

Użytkownik
Czy ktoś ogląda mecz Svitoliny i mógłby się wypowiedzieć na jej temat? @1.90 przy stanie 0-1, sądzicie że jeszcze wygra ten mecz?

D 0

dutra

Gość
heh, już wczoraj raz miałem comeback, jakaś typiara 6:0 w drugim secie, żeby się połamać w 1 gemie 3rd seta, efekt 4:6 :c
w pierwszym gemie przy 40:40 zwątpiłem a tu proszę, 3:0. No ale teraz to no deal po takim kursie :-|

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Jak dla mnie zle wystawiali linie adekwatnie do tego jak przebiagł mecz, przy wyniku 46-45 po 1 polowie ov na 3kw byl na lini 35.5 a rzucily chyba ponad 50, w 4 kw dali linie 39,5 rzucily bodajze 48 pkt. Juz od 1 minuty 4 kwarty byly poblokowane zakłady na over.
Była możliwość grania overa całego meczu, a to to samo ????

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Koledzy mam sprawę doradzcie mi ???? co robić w meczu Juventusu.. Mam +1,5, +2 w strone Milanu i reszta zakładów juz weszła bo miałem Palmas po. Bramce i Lecha z Marsylia na czysto i narazie mogę zamykać za pół możliwej wygranej.. Ale kusi mnie by poczekać choć widzę, że Juventus w każdej chwili może gola wpakowac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom