blind71
Użytkownik
Ty tak serio? Mieli Niemca poprzeć?makarova się dzisiaj ośmiesza... prawie na miarę polskiego rządu...
Ty tak serio? Mieli Niemca poprzeć?makarova się dzisiaj ośmiesza... prawie na miarę polskiego rządu...
Rangers @2.75
101:106...207... Mam nadzieje ze ktos,skorzystal i pogral under ????Spoiler alert...w meczu Detroit vs Cavs bedzie 8+ pkt od lini w jedna lub druga strone..a wiec over 223.5 po 3+ albo under 207.5 po 3.05...to dla tych jesli ktos ma zamiar grac over under w tym meczu.
Bardzo ciekawe masz narzędzie, skoro wyświetla Ci tak dokładną różnicę. Pograne under 208 =) Dziękuję! =)101:106...207... Mam nadzieje ze ktos,skorzystal i pogral under ????
Nishioka set 1 @1,90 bet365
Pełna kontrola 31 Triple - Double Beastbrooka.Oklahoma City Thunder 2,25
Spurs ostatnio tak męczą, że aż oczy bolą od ich ogladania , niby wygrywaja ale to juz nie to samo co na poczatku sezonu, wg mnie siadają fizycznie i nie ma co sie dziwic bo to wiekowa druzyna , dodatkowo dzisiaj b2b po ciezkiej wczorajszej przeprawie z Kings . Oklahoma niby 4 porazki z rzedu jednak u siebie przegrywaja od swięta. Sądzę ze atletyzm Russa zdecyduje.
Blackhawks @2,80 bet365
Na live najwyższy dostępny kurs z najniższą linią po tym jak zobaczyłem efekty Twojej predykcji wedle Excela! DziękiGratulacje, pograles na live czy w pre to 208? ???? malo osob ufa Excelowi, ale to dobrze bo cieszy ze wygrywaja ze mna Ci ktorzy ufaja ???? .
Coś naplatales, jeszcze raz ...Nie wiem jak inni, ale mnie ostatnio regularnie udaje się omijać Twoje wygrane typy (jak dzisiaj NBA) ale z dokładnością szwajcarskiego zegarka pilnuje wszystkich przegranych ????