>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Spoiler alert...w meczu Detroit vs Cavs bedzie 8+ pkt od lini w jedna lub druga strone..a wiec over 223.5 po 3+ albo under 207.5 po 3.05...to dla tych jesli ktos ma zamiar grac over under w tym meczu.
101:106...207...✅ ✅ ✅ Mam nadzieje ze ktos,skorzystal i pogral under ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Bardzo ciekawe masz narzędzie, skoro wyświetla Ci tak dokładną różnicę. Pograne under 208 =) Dziękuję! =)
Gratulacje, pograles na live czy w pre to 208? ???? malo osob ufa Excelowi, ale to dobrze bo cieszy ze wygrywaja ze mna Ci ktorzy ufaja ???? .

R 1,6K

ranver

Użytkownik
Oklahoma City Thunder 2,25

Spurs ostatnio tak męczą, że aż oczy bolą od ich ogladania , niby wygrywaja ale to juz nie to samo co na poczatku sezonu, wg mnie siadają fizycznie i nie ma co sie dziwic bo to wiekowa druzyna , dodatkowo dzisiaj b2b po ciezkiej wczorajszej przeprawie z Kings . Oklahoma niby 4 porazki z rzedu jednak u siebie przegrywaja od swięta. Sądzę ze atletyzm Russa zdecyduje.
Pełna kontrola ✅ 31 Triple - Double Beastbrooka.

Otrzymane punkty reputacji: +13
ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Gratulacje, pograles na live czy w pre to 208? ???? malo osob ufa Excelowi, ale to dobrze bo cieszy ze wygrywaja ze mna Ci ktorzy ufaja ???? .
Na live najwyższy dostępny kurs z najniższą linią po tym jak zobaczyłem efekty Twojej predykcji wedle Excela! Dzięki ;)
Poza tym na pre, zza firany u. 217,5 - miałem przypuszczenie, że dzisiaj będzie cegła wedle moich zbiorów.

Bouchard 2. set @ 2,20 ;)

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Zauważyłem że ostatnio gimbaza w ogóle nie dodaje mi reputy, mimo że typuje ciągle w ten sam sposób i podobnym efektem
Co się dzieje Panowie...

S 265

stingnwo

Użytkownik
Nie wiem jak inni, ale mnie ostatnio regularnie udaje się omijać Twoje wygrane typy (jak dzisiaj NBA) ale z dokładnością szwajcarskiego zegarka pilnuje wszystkich przegranych ????

S 265

stingnwo

Użytkownik
Hehe, Ok. Chodzi mi o to, że przykładowo dzisiaj ten typ z NBA mi umknął i go nie zagrałem i tak się ostatnio zdarza. Jak podawałeś typy w swoim temacie to było łatwiej. A z kolei typy które akurat nie wchodzą jakoś przypadkiem zawsze zauważę.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Okey
Że mi nie chce spać, a obu panów oglądałem ostatnio i wiem o nich wszystko to:
Harrison 2-0 w setach @ 2.23 - Dzumhur
A temat zawiesilem, bo mi zaczął już przeszkadzać, a mam dużo obowiązków związanych z typowaniem, ciągłymi konsultacjami itp
A to też Ci pewnie umknęło co ...? Mega kurs

Otrzymane punkty reputacji: +3
S 265

stingnwo

Użytkownik
Niestety tak. A najgorsze że jestem przy komputerze od 23 i nie wiem jak go nie zauważyłem a ten typ i live można było fajnie łapać.
A co do tematu to w 100% rozumiem. To się tak tylko wydaje, że to tak się samo robi. W innej tematyce sam coś podobnego prowadziłem więc wiem ile to pracy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom