pewniak1992
Użytkownik
Kitchee rezerwa over 0,5 ht @1,72 Bet365 polecam
Kitchee rezerwa over 0,5 ht @1,72 Bet365 polecam
Może byc i tak, ze PSG strzeli bramkę, a wtedy nerwy i frustracja u gospodarzy i karteczki poleca dla Barcy. Jak zostanie ze 20 min. i będą juz wiedzieć, ze nic nie wskuraja, to niektórzy chociaż sobie pokopią :] Różnie może byc, na pewno grubo bym tego nie gral, ewentualnie w jakims większym AKO.ja dziś chyba mocno zaatakuje PSG powyżej 2,5 kartki @1,8
moim zdaniem zrobią to lekko , Barca będzie napierać, będzie presja trybun i sporo okazji będzie do pokazania kartek PSG a Neymara czy Messiego ciężko czysto zatrzymać
Jak uważacie?
podchodzę do typu na luzie, bo jak nie wejdzie to mi wyrównasz stratę ????Może byc i tak, ze PSG strzeli bramkę, a wtedy nerwy i frustracja u gospodarzy i karteczki poleca dla Barcy. Jak zostanie ze 20 min. i będą juz wiedzieć, ze nic nie wskuraja, to niektórzy chociaż sobie pokopią Różnie może byc, na pewno grubo bym tego nie gral, ewentualnie w jakims większym AKO.
Jak wiadomo Neymar i Suarez lubia za samo pyskowanie do sędziego dostać żółtko.
Ignatik @1,55
PinBet88
Chyba pasiorem Ci dupe wyrównam za to, ze dalej grasz, pomimo licznych zapewnień o porzuceniu tego...podchodzę do typu na luzie, bo jak nie wejdzie to mi wyrównasz stratę ????
gram to za duże słowoChyba pasiorem Ci dupe wyrównam za to, ze dalej grasz, pomimo licznych zapewnień o porzuceniu tego..
siatka
Dynamo - Kazygurt Esil(+1,5)
@3,88
Zgadzam się, tym bardziej w PO gdzie są bliskie wyniki bo drużyny wszystko kalkulują, nic tylko brać ????Hokej KHL Play Off
St. Petersburg - Dynamo Moskwa 2 handi +2,5 @ 1,42 Pewniak
Kursy lecą mocno w dół kurs może nie jakiś wybitnie wysoki ale za takie handi to z pocałowaniem ręki. Odpowiednio 2 i 3 drużyna sezonu zasadniczego. Obie w wysokiej formie łatwo odprawiły swoich rywali w poprzedniej rundzie (4:0 i 4:1). Kursy podbite przez wysokie zwycięstwa Peteresburga z Podolskiem. Moim zdaniem pomiędzy drużynami nie ma aż takiej różnicy by mecz skończył się różnicą aż 3 bramek dla Petersburga.
Info od wujka Wawo ???? ?Powyżej 3.5 gola 1 połowa @1.8 w meczu Mohun Bagan, bardzo grubo
Daj Pan coś do dubla i lecimy z tematemHokej KHL Play Off
St. Petersburg - Dynamo Moskwa 2 handi +2,5 @ 1,42 Pewniak
Kursy lecą mocno w dół kurs może nie jakiś wybitnie wysoki ale za takie handi to z pocałowaniem ręki. Odpowiednio 2 i 3 drużyna sezonu zasadniczego. Obie w wysokiej formie łatwo odprawiły swoich rywali w poprzedniej rundzie (4:0 i 4:1). Kursy podbite przez wysokie zwycięstwa Peteresburga z Podolskiem. Moim zdaniem pomiędzy drużynami nie ma aż takiej różnicy by mecz skończył się różnicą aż 3 bramek dla Petersburga.
trochę się podpaliłem niepotrzebnie grając za 200 zł kurs 6 w takich ogórkach ???? ale patrząc na kursy typu w becie 3,25 a w moim buku 6 to raczej było jakieś value, wynik 1-1Than Quang Ninh win ht @5,94 Cloudbet.pl (w becie po 3,25 )