bbadii
Użytkownik
O ziemię rzucał jak przegrają ???? babeczki no..i o ziemię rzucał ????
O ziemię rzucał jak przegrają ???? babeczki no..i o ziemię rzucał ????
znowu zaczely swietnieUralochka Ntmk - Dinamo-academia-uor Kazan powyżej 184.5 pkt
Co tu się odpierdala
no na to się zanosi. Przecież ostatni ich mecz to był w tamtym roku to pewnie już część zawodniczek zmieniła kategorie wiekoweO ziemię rzucał jak przegrają babeczki no..
Uralochka Ntmk - Dinamo-academia-uor Kazan powyżej 184.5 pkt
reputa poszla ale grubo sie dzialo :grin:
Gdzie w tamtym roku? Przecież grały 4 mecze w lutym, mecze w styczniu ???? nawet jeśli byłby w tamtym roku to nie wszystkie musiałyby być urodzone do marca ????no na to się zanosi. Przecież ostatni ich mecz to był w tamtym roku to pewnie już część zawodniczek zmieniła kategorie wiekowe
ale chodzi mi że między sobą chyba grały w listopadzie ????Gdzie w tamtym roku? Przecież grały 4 mecze w lutym, mecze w styczniu nawet jeśli byłby w tamtym roku to nie wszystkie musiałyby być urodzone do marca
No tak ale to dużej różnicy w typie nie widziałem ????ale chodzi mi że między sobą chyba grały w listopadzie ????
Pamiętam kilka lat wstecz był szał na tureckich juniorów w siatkę. Tam sety na zmianę padały do 8. Kursy po 30 wchodziły, ale po dwóch czy trzech dniach zdjęli z ofertyDobra trzeba uważać na te niskie kursy. Czasami da się dobra kasę zarobić na tych wysokich
Zrobiłem na tym w dwóch meczach że stówy 9500zl, to chyba wigilia i 25.12 bylyPamiętam kilka lat wstecz był szał na tureckich juniorów w siatkę. Tam sety na zmianę padały do 8. Kursy po 30 wchodziły, ale po dwóch czy trzech dniach zdjęli z oferty
ideoloArcidiacono 2 set 1,70 bet365