pasek
Użytkownik
Real, Real, Real, Real,Ogladasz mecz czy komentarze na fanpagu Realu ?
Gdyby sędzia gwizdnął rękę Marszczę rano to by było po meczu więc tak tu nie zacieszaj
Real, Real, Real, Real,Ogladasz mecz czy komentarze na fanpagu Realu ?
tylko 90Pytanie z ciekawości, jeśli jest dogrywka to kartki dalej się liczą czy tylko 90'?
Teraz brakuje tylko 1 bramki, dogrywka na korzysc Barcy. Nie stawiałem wcześniej, bo myślałem, że PSG po przerwie zagra lepiej. Nic z tych rzeczy5min temu taki kurs miałeś na sam awans Barcy ????
izuniaBarca - psg over 4,5 kartki + Borussia over 1,5 gola AKO @2.22 dla zwiększenia emocji ;]
karny kompletnie z dupy, tu wątpliwości nie maOgladasz mecz czy komentarze na fanpagu Realu ?
uff 3:0Pozostaje mieć nadzieję, że to tendencja ostatnich kolejek gdzie to pierwsze połowy były tymi wyrównanymi.
Jak wyglądała ta ręka, bo akurat tej sytuacji nie widziałem? Sędziowie dobrze sędziują dzisiaj w BarcelonieGdyby sędzia gwizdnął rękę Marszczę rano
Ponieważ? ????karny kompletnie z dupy, tu wątpliwości nie ma
Taka od ramienia do pięciu palców.Jak wyglądała ta ręka, bo akurat tej sytuacji nie widziałem? Sędziowie dobrze sędziują dzisiaj w Barcelonie
Ale mój typ Barca do zera 3,75 cały czas w grzeTeraz brakuje tylko 1 bramki, dogrywka na korzysc Barcy. Nie stawiałem wcześniej, bo myślałem, że PSG po przerwie zagra lepiej. Nic z tych rzeczy
spokojnie jeszcze z tym awansem, bo nawet 4:0 nie daje im awansu pewnego jeszcze a każdy gol PSG zabija mecza tydzien temu czy dwa awans Barcy - kurs 28 chyba
Musiałbym zobaczyć filmik, co do karnego dla Barcelony to w 100% słuszny. Tutaj nie ma żadnego znaczenia czy się poślizgnął i wpadł na niego przypadkiem, ma znaczenie, że nie miał szans dojść do piłki, a Neymar miał. Dla ludzi którzy mało się znają na zasadach piłki nożnej to faktycznie może być karny z dupy, ale takie są zasady i decyzja bardzo dobra. Jedyne co, to nie pamiętam jaka była odległość piłki do bramkarza, ale z tego co mi się wydaje to Neymar miał bliżej ????Robiąc wślizg zatrzymał piłę ręką, poleciała na róg (?), ale jeżeli upadającego gracza PSG można posądzić o spowodowanie karnego, to i upadającego Marszczerano można
Pytanie ino kto tu bardziej na kogo wpadł, bo to, że Neymar szukał dotyku, to chyba sam nie masz wątpliwości.Musiałbym zobaczyć filmik, co do karnego dla Barcelony to w 100% słuszny. Tutaj nie ma żadnego znaczenia czy się poślizgnął i wpadł na niego przypadkiem, ma znaczenie, że nie miał szans dojść do piłki, a Neymar miał. Dla ludzi którzy mało się znają na zasadach piłki nożnej to faktycznie może być karny z dupy, ale takie są zasady i decyzja bardzo dobra. Jedyne co, to nie pamiętam jaka była odległość piłki do bramkarza, ale z tego co mi się wydaje to Neymar miał bliżej ????