abaac
Użytkownik
Ulsan Hyundai bramka przed 80:00 @ 1.72
Ulsan Hyundai bramka przed 80:00 @ 1.72
W H&M strasznie małe rozmiary męskie. Polecam Ci Croop bądź Big Star jeśli chodzi o Jeansy zależy jakich szukasznawet nie wiecie jakim problemem może być kupno spodni: byłem w H&M gdzie mierzyłem 6 sztuk i żadne nie pasowały: a to za ciasne w udach, w pasie, a to źle leżą itp
szok...
To dresy kupuj ????nawet nie wiecie jakim problemem może być kupno spodni: byłem w H&M gdzie mierzyłem 6 sztuk i żadne nie pasowały: a to za ciasne w udach, w pasie, a to źle leżą itp
faktycznie pasuje ten post do typów LIVE...nawet nie wiecie jakim problemem może być kupno spodni: byłem w H&M gdzie mierzyłem 6 sztuk i żadne nie pasowały: a to za ciasne w udach, w pasie, a to źle leżą itp
szok...
fakt w h&m maks mają 34 a ja własnie mam na granicy 34/35 i czasami 34 pasuje a czasami już nieW H&M strasznie małe rozmiary męskie. Polecam Ci Croop bądź Big Star jeśli chodzi o Jeansy zależy jakich szukasz
takie ze mnie zarobas, że chodziłem w dziurawych spodniach ????faktycznie pasuje ten post do typów LIVE...
taki zarobas jak ty to myślałem że ubiera się w Ralphie albo chociaż u Hugo
PrivCzy ktoś jest w stanie pomóc zalegalizować 40000zł ?
chciałbym mieć takie problemy ????Czy ktoś jest w stanie pomóc zalegalizować 40000zł ?
5-4W Baseballu w meczu Kuba - Japonia wynik liczy sie to 5:4 czy 9:6? Trochę nie ogarniam ten dyscypliny a właśnie próbuję? ????
ja moge, mam firme, ale bedzie to troche kosztowalo.Czy ktoś jest w stanie pomóc zalegalizować 40000zł ?
Guangzhou - Kawasaki
Over 0.5ht @1.57
Myślę, że spokojnie można zrobić to bez opłat.ja moge, mam firme, ale bedzie to troche kosztowalo.
koszty glownie zwiazane z tym, zebym nie byl stratny
Masz jakiegoś znajomego w sts, totomix czy innych?Napisz do mnie na maila [email protected] bo priv zablokowany mam.
Masz znajomych którzy grają w ziemniakach i wygrywają jakieś sumy?