1) 59pktLa Lakers
typ: over 53,5 pkt w III kwarcie
kurs: 1,86
ORL Magic
typ: under 51,5 pkt w IV kwarcie
kurs: 1,8
La Lakers
typ: under 54,5 pkt w IV kwarcie
kurs: 1,9
Ktore to ako 30 Ci weszło bo chyba nie to co podawałes...Dzisiaj Owocny dzień i noc mam nadzieję, że to jeszcze nie wsyztsko
Ako prze chwilą weszło @30
Nishioka @9
Venus,laljovic @4
Chelsea handi 3.5 rogu @2,50
Właśnie trochę dziwią mnie te kursy na Hungkuk . Graz lider z ostanią drużyną , co prawda to Ex ostatnio na fali ale mam wrażenie , że to Hungkuk dzisiaj pociśnie no chyba , że liderka nie gra i to dlatego . Ja ide w strone Hungkuk wszytsko co mozliwe czyli 1 set @1,83 przy 4:5, handi setowe + 1,5 @1,66 , win mecz @2,25.Ex w siatkę koreańska to dobry bet @ 1.61
PS. Znajdzie się tu jakiś ortopeda do pomocy?
Popieram i do tego jeszcze 18gem win Duckhee Lee @3,4 calorocznyduckhee lee 2 set 2.10 bet365
Przecież tam już wszystko jasne w tabeli przed playoff. Wszystko się może zdarzyć w tym meczuWłaśnie trochę dziwią mnie te kursy na Hungkuk . Graz lider z ostanią drużyną , co prawda to Ex ostatnio na fali ale mam wrażenie , że to Hungkuk dzisiaj pociśnie no chyba , że liderka nie gra i to dlatego . Ja ide w strone Hungkuk wszytsko co mozliwe czyli 1 set @1,83 przy 4:5, handi setowe + 1,5 @1,66 , win mecz @2,25.
18gem niestety na przegrał go na przewagi, ale set jeszcze w grzePopieram i do tego jeszcze 18gem win Duckhee Lee @3,4 caloroczny
E: obronił trzy setowe Uffff
Siema, wejdź na fb , Lee brejk ????nie no co ty...
w sensie, że wyjdzie na 2:1 czy oddaje 0:2?Władysław Manafov gwiazda z itfów, która fixuje każdy mecz