>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
sam zagrałem lajovica po 2.50, na pewno powalczy jeszcze ale serwis dobrze siedzi u pospisila, jak sie nie zatnie to bedzie w dwóch setach ;(

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Pospisil kiedyś przestanie trafiać 1 serwisem i się zrobią problemy dla niego a Lajovic jest po prostu lepszym zawodnikiem wg.mnie
mam takie samo wrazenie, po secie bedzie wiecej na lajovicia, poki co wali straszne auty ale lepiej gra z linii koncowej Vacek nie trafi dwa razy serwisem raz sie pomysli przy siatce i moze byc komedia
u Vacka over 10.5 gema w secie po 2.37

F 95

fiddy

Użytkownik
bo graja straszna kupe ostatnio, wczoraj 26 punktow z Bostonem do przerwy chyba mowi wszystko.
a ja zagrałem to handi +7,5 w dublu z Hawks +7, tak na przełamanie myśle, że chicago zagra dzisiaj, ATL też pograłem bo Spurs nie wiadomo jak zareagują po tym info o problemach sercowych Lamarcusa

matiee 407

matiee

Użytkownik
mam takie samo wrazenie, po secie bedzie wiecej na lajovicia, poki co wali straszne auty ale lepiej gra z linii koncowej Vacek nie trafi dwa razy serwisem raz sie pomysli przy siatce i moze byc komedia
ja miałem pogranego Dusana w połowie pierwszego seta po 2.50 za dość okazałą stawkę i myślałem, że w którymś gemie załamie się serwisowo Pospisil ale cholernik nie dał za wygraną ;P

może w 2 secie przyjdzie dla niego moment słabszy przy swoim serwisie na co liczę ????

R 1,6K

ranver

Użytkownik
a ja zagrałem to handi +7,5 w dublu z Hawks +7, tak na przełamanie myśle, że chicago zagra dzisiaj, ATL też pograłem bo Spurs nie wiadomo jak zareagują po tym info o problemach sercowych Lamarcusa
calkiem mozliwe ze Chciago dzisiaj wygra nawet bo wiadomo jak to jest w nba a szanse na playoffy maja wieksze niz Hornetsi.

matiee 407

matiee

Użytkownik
no to Lajovic już tego nie wygra ;/
a szukałem niespodzianki czy Venus czy Lajovic oczywiście podobne kursy i nie ten co trzeba ;(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom