ziomeczek9393
Użytkownik
Osa cudo
Osasuna vs Eibar o1,5 @2,00 Bet365
Osasuna vs Eibar o1,5 @2,00 Bet365
cisna, ale to twoje pieniadze :grin:warto teraz lazio po 2.3?
dziś graja tak marnie że to się nie uda. tyle prostych błędów z ich strony że można by już ze 2 sety tym obdzielić. rafa z tomiciem graja na pełnym lajcie a ich rywale pospinani jakby grali finał szlema co najmniej. 6 gemów serwisowych nad/tom i tylko 4 stracone punkty.Klaasen/Ram @4,20
Ciężko wynik maja, a Costa za bardzo dzisiaj setki psuje ehhCzelsea o1,5 @2,50 Bet365
Dlatego ich gram.dziś graja tak marnie że to się nie uda. tyle prostych błędów z ich strony że można by już ze 2 sety tym obdzielić. rafa z tomiciem graja na pełnym lajcie a ich rywale pospinani jakby grali finał szlema co najmniej.
coś jeszcze powinni mieć Utd zaraz otworzy sięCiężko wynik maja, a Costa za bardzo dzisiaj setki psuje ehh
Mówisz o Halep? Rumunia narazie dziś tragedia a również mam ją pograne...0:40 za mało na rebreak ????
MU juz wgl nie atakuje, a The Blues sobie pykaja tylko.coś jeszcze powinni mieć Utd zaraz otworzy się
Daruj sobie te docinkipisalem strone wczesniej graj mladenovic.. po **** sie odgrywasz na sile
Yhy, ja tylko i aż drugi set HalepMówisz o Halep? Rumunia narazie dziś tragedia a również mam ją pograne...
o czym tu mowa jak dwa razy klassen z 40:0 robi 40:40. czarny dorównał dziś ciapatemu więc game over, głowy w dól i tylko czekanie na koniec. oni się rozgrzeją ale po tym meczu dopieroDlatego ich gram.
Często pary, które ze sobą grają w deblu rozgrzewają się dopiero po 1 secie.
Po 1 to po brejku możesz mądre rzeczy sobie pisać.o czym tu mowa jak dwa razy klassen z 40:0 robi 40:40.