>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
na pierwsze dwa mecze indian wells gram tak

Parmentier +6.5 gema, Francuzka zlapala forme graly juz ze soba i skonczyo sie 7mioma ale to byl rok 2010 powinno byc dobrze, Angie jakos tak nie podchodzi na pelnej koncentracji jak w przypadku duzych turniejow

Babos to win 1.9, jakos mnie wazelina ostatnio nie przekonuje a Timea grac potrafi, obie zawdoniczki jakichs pieknych zagran nie prezentuja spodziewam sie twardej silowej gry z wieksza iloscia bledow u rosjanki

u Babos spodziewam sie rowniez 3 setow, ale to zawsze wydaje sie byc statystycznie wieksza loteria wic ide w wygrana.

w singlu mocniej zagram Davis z Georges po 1.8, jesli chodzi o niemke potrafi zagrac fajnie pare gemow, ale czesto duzo psuje w latwych sytuacjach w dodatku jak dla mnie jest strasznie nie rowna i nie ma tu czego szukac.
✅
⛔
✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
jak na betfairze liczą się kartki ? Bo tylko w regulaminie są te punkty kartkowe... Czerwona to liczy się za dwie jak gra sie na under/over ? Na czacie czekam już 5 minut ????

strzala 377

strzala

Użytkownik
Z tego miejsca chciałem zwrócić honor drugiej rakiecie WTA ;) Ładnie się spięła przy stanie 1*-4. To cechuje najlepszych, że w tarapatach grają swój najlepszy tenis. Propsy.

jacio 456

jacio

Użytkownik
1.67@ na Chelsea?
Można jeszcze chwilę odczekać i grać Chelsea. Jestem ciekaw jaki plan wymyśli Mourinho na drugą połowę. W pierwszej zgodnie z przewidywaniami MU nic z przodu nie zagrało, w drugiej zapewne będzie podobnie. Ciekaw jestem tylko czy będą chcieli w dziesiątkę zabijać się o awans i grać na 0-0 przez 120 minut...

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Daj Pan reputa ???? ✅✅✅

&quot;Polka wyjdzie na kort dopiero w czwartej parze od godz. 11 czasu lokalnego (godz. 19 w Polsce). Przed nią odbędzie się jedno spotkanie singlowe, w którym Rosjanka Jelena Wiesnina powalczy z Węgierką Timeą Babos, a następnie w programie przewidziano deble z udziałem gwiazd. Najpierw Rafael Nadal i Bernard Tomic spotkają się z Ravenem Klaasenem i Rajeevem Ramem, następnie zaś Novak Djoković i Viktor Trocki zagrają z rozstawionymi z numerem 1. Pierrem Huguesem Herbertem i Nicolasem Mahutem. Dopiero później swój pojedynek będzie mogła zacząć krakowianka.&quot;
✅ dla ciebie pyrko:grin: jak nie zasne to bede upatrywal betów na chinke

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
⛔⛔
ehhh szkoda, jakby to wytłumaczyć
na 27 kolejek w sezonie, 16 wygranych 11 remisów i 0 przegranych
dziś 1 przegrana w sezonie...
Ehh dokładnie dałem z remisem i też ???? verno nie lam się odbijemy się dzisiaj w nocy na nhl ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom