xbrajanx
Użytkownik
Skąd wziąłeś taki kurs na remis = zwrot w tym meczu? Kurs na Łęczną teraz to 2,70 a na DNB 1,40...
Pisałem przed czerwoną i nawet nie zwróciłem uwagi, także teraz to już na odwrót ..
Skąd wziąłeś taki kurs na remis = zwrot w tym meczu? Kurs na Łęczną teraz to 2,70 a na DNB 1,40...
Nope, nie PKO ????Jaki bank? PKO zapewne .
Ale to dopiero od teraz? tych zaległych już nie będą rozgrzebywać? ;>Kumpel pracuje w banku, wczoraj mi info sprzedał, że dostali dyrektywę, żeby zgłaszać wszystkie przelewy przychodzące i uwaga wychodzące do bukmacherów internetowych.
No to moze napisz, o jaki bank chodzi.Nope, nie PKO ????
Ale jaki bank dokładnie?oczywiście że zagraniczne
Znajomy dostał pismo z banku ( Pekao), że jeśli będą u niego widzieć dalej wpłaty i wypłaty do/z bukmacherów, to zgłoszą to do "odpowiednich służb" ????oczywiście że zagraniczne
Może nie wplacal lub wypłacał przez skrilla. Pomyślałeś o tym?
ktoś przelewa bezpośrednio do buków jeszcze w tych czasach? no wayKumpel pracuje w banku, wczoraj mi info sprzedał, że dostali dyrektywę, żeby zgłaszać wszystkie przelewy przychodzące i uwaga wychodzące do bukmacherów internetowych.
Nie mam wyjścia unibet tak zalatwiłktoś przelewa bezpośrednio do buków jeszcze w tych czasach? no way