Często tracą pierwsi bramkę, a później wygrywają. Warto spróbować. Na Dortmund też @3.05. Mocno przeważali, jeden głupi błąd.Lipsk fatalnie
1/2 brakło :razz:Dinamo Zagrzeb - RNK Split over 1,5HT @1,83
Dukla Praha - FK Baumit Jablonec over 1,5HT @2,20
NiestetyBarys win OT @ 3,20 poprzedni mecz przegrali wysoko ale nie zasługiwali na aż taką klęskę. Dzisiaj mecz duże bardziej wyrównany, dogrywka zdarzyć się może wszystko a kurs zachęca spróbować.
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&c=en&i=eWlwYWRpcGJxZw%26%238470%3Bf%26%238470%3Bf i sobie na liście po prawej znajdź ten mecz.Witam serdecznie . Czy ktoś mógłby poratować jakimś streamem do takiego meczu siatkarskiego MEZVA kobiety ZOK Branik Maribor-Bekescsabai RSE? Z góry dziękuję ????
Ja mam pograny czysty win po @3 ale ciężko to widzęjak ta Borussia wyglada? grac cos w ich strone?
ja mam na dziś tak myślę dwie perełki z hokeja jeszcze, jedna z polskiego jedna szwajcaria, jak wejdzie anglia przyłożę mocniej jak nie to dam równą stawkę na obydwa, ale to późniejAnglia mocno overowa, ja zagrałem taśmę z 11 spotkań over 1.5 ako 15~ zobaczymy czy siądzie ???? 3x pod rząd brakowało i gola może teraz się uda