>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Nie przejmuj sie o moje 500 zl, bo to tylko 1% mojego bankrolla, natomiast Ty miales farta w poprzednim gemie... Pamietajmy, ze to Wta.

Gramy Dalej, ja niestety Minus przy moim typie.

Chicago i Minnesota to co polecam na nocke. Do jutra
Trochę pokory, nic więcej chłopaku ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
jednak dzis ide w faworytow i Toronto
GSW
Boston
Wizards
Toronto
Dallas
Rockets
ako 10,5
Grać samych faworytów w NBA i trafic to tak jakby dobrze wytypować wszystkie mecze ekstraklasy z jednej kolejki ???? ale i tak powodzenia ????
PS dziś w sumie warto ładować w undera w meczu Warrios bo z Bostonem u siebie slabiutki wynik a Minnesota potrafi bronić więc Gsw też będzie się musiało spiąć

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Deblistów w singlu stawiać to trochę igranie z ogniem. Mahut to potwierdza dziś, Dodig odjebał to samo z kwalach z Lajoviciem...

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Trochę pokory, nic więcej chłopaku ????
To że kolega się trochę zapędził to jedno bo nikt mu nie kazał grać czyichś typów, ale Ty piszesz że jemu się pokora przyda a sam główny bet które podrzucasz od wczoraj idzie do kosza i ciśniesz dalej jak nie wchodzi co nader często Ci się zdarza. Trafiasz 1 z 2 live z ujemnym yieldem i starasz się robić za profesora ????

Bez spiny, ale trochę obiektywizmu ;)

Pozdro i powodzenia z dalszym typowaniem

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Po pierwsze Mahut to jest handlarz, niedawno to zrobił na hali u siebie w kraju, a teraz to co on ma robić na stare lata, wygrywać IW?

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
główny bet które podrzucasz od wczoraj idzie do kosza i ciśniesz dalej jak nie wchodzi co nader często Ci się zdarza. Trafiasz 1 z 2 live z ujemnym yieldem
Tego nie wiesz, nie stawkuję typów LIVE, także nie rozumiem wgl po co to było ????
A tak wgl to nie mam zamiaru się wymądrzać ani nic, ale takie gadanie, że 500zł to 1% bankrollu przy bardzo małym prawdopodobieńnstwie jest naprawdę żenujące.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom