perek99
Użytkownik
mała, nie mała, ale 275 zł na ulicy nie leży i wiele rzeczy za to już kupisz ????275 zł więc mała,
mała, nie mała, ale 275 zł na ulicy nie leży i wiele rzeczy za to już kupisz ????275 zł więc mała,
Wystarczyło karnego wykorzystać i byłoby pięknie, no ale tak jest jak się jedenastek nie wykorzystuje ????Ja na anzi do przerwy,jest 5 kurs,a koles przed chwila z anzy karnego nie strzelil..
No i bylby piekny kursik a tak ... widziales wql jak to kopnal.. no dramatWystarczyło karnego wykorzystać i byłoby pięknie, no ale tak jest jak się jedenastek nie wykorzystuje ????
Rownież pograłem na o0.5 HT
Anzhi Makhachkala - Rubin Kazan
over 0.5HT @2.10
weszło, powtórka z rozrywki :grin:Opava over 1,5 @2,75
Patrzę po statach na b365. W zeszłym tokuMasz w to jakis wglad? Czy po rogach to wywnioskowales?
No po kursach tez wyglada ze te orebro to faworytem nie jest.. dorzucilem 2 gol goscie do malego akoPatrzę po statach na b365. W zeszłym toku
Te orebro to ogóry straszne a goście do finału zaszli. Na szybko znalazłem ale nie wiem jak ten ich system tam działa. Nie wiem tez jsk skład sie zmienił
Zobaczymy...mrożenie trwa :]Dla zainteresowanych finałem w Sao Paulo. Miedzy 19, a 21 powinni rozegrać ten mecz.
Dawno temu miałem to samo i zlecilem zleciliem na srillSzlag mnie zaraz trafi z tą wypłatą z betway na konto... Imię i nazwisko sygnatariusza, kod banku, kod oddziału... jest ktoś kto by mi pomógł z tym szitem?
Szybki Pięknie ????Go Ahead Eagles vs. RKC Waalwijk gol HT @ 2.1