Rezultat: 1:0 (0:0). Nie wystarczy przewaga w posiadaniu piłki (55-45), jeśli oddaje się w całym meczu oddaje się tylko 1 celny strzał. Ostatnio zwykle Polten grało w 2 połowie lepiej niż w pierwszej, może też szczęśliwiej. Przepraszam wprowadzonych w błąd.Mattersburg -St. Polten (Austria Bundesliga),
St Polten AH(0),
STS kurs 2,75, stawka 6/10
Oba zespoły w dobrym dla siebie okresie sezonu. Goście w optymalnym składzie, , gospodarze, jeśli się nie mylę z 3 rezerwowymi: stoper, pomocnik i napastnik. Początkowo przeważali gospodarze, ale powoli zaczęli przejmować kontrolę nad grą goście. Krótka historia H2H na tym boisku, 6 spotkań 3-1-2 br. 13:6.
I 1.5 i 2.5Necaxa U20 - Atlas U20 dorzucam jeszce over 2.5 @2.25
???Pasek jesteś?
Tak, właśnie chciałem postawić zakład i nie moge, coś muli..Macie jakieś problemy z logowaniem do bet365 czy tylko ja?
Mouscron razMouscron - St. Liege over 1,5 @ 1,72
Mouscron Peruwelz gol w meczu @ 1,66
Mouscron przegrywając grzebią swoje szanse. Remisując raczej też. Muszą wygrać i liczyć, ze Westerlo straci prowadzenie, choć tam raczej tak będzie, bo Zulte walczy o mistrza.
Meczu nie oglądam, czasu nie mam, ale po statystykach widać, że próbują.
Bramka w ich wykonaniu to naprawdę minimum i gram dość solidnie. Narażą się pewnie też na kontrę, mecz pewnie będzie otwarty, gospodarze nie mają nic do stracenia. Warto spróbować te 2 zakłady.
Mobilny też świrujeTak, właśnie chciałem postawić zakład i nie moge, coś muli..