atp_open
Użytkownik
29:22... kolejny piekny dzien i nockaPacers 3cia kwarta @ 2.95 Bet365 probujemy.
Komus all in nie wszedl...przyznawac sie, kto pogral all in ze Houstom wygra 3cia kwarte? kurs na Indiane z 2.95 na 3.25...
29:22... kolejny piekny dzien i nockaPacers 3cia kwarta @ 2.95 Bet365 probujemy.
Komus all in nie wszedl...przyznawac sie, kto pogral all in ze Houstom wygra 3cia kwarte? kurs na Indiane z 2.95 na 3.25...
29:28... bylo ciezko ale jest.Pacers wygra 4ta kwarte @ 2.20 Bet365
Z NBA
Boston
Millwaukee +7.5pkt
Toronto
Minnesota
AKO 7.58
gratullacje pogromHawks wygrali tak jak pisalem ????
dzieki twoj typ tez dobry wiec dzieku za typ ????gratullacje pogrom
Ale lanie phi
nie moze:razz:takie pytanie, jeśli zagram kosz wygrana 1 zespołu po 2.50 a w czasie meczu kursy się zmienią i mam wygraną 2 zespołu po 2.50 to czy bet 3 6 5 może unieważnić zakład?
Eeee obudzilem sie iTego Fritza tak wszyscy cisna - to i ja cisne! ????
rozumiem, ze on tez Cie przez 5 lat nie zaprosil? ????maly offtop... bo nie mam nikogo pod reka. Kumpel strzelil na mnie focha, obrazil sie i powiedzial, ze nie chce miec ze mna nic wspolnego, bo odezwalem sie do niego po 5 latach i zaprosilem na browara... a obrazil sie, bo dopiero teraz to zrobilem a wczesniej najwyrazniej mialem go w dupie.
ze co????????????? to baby sie tak obrazaja, co to w ogole za tekst? co sie dzieje z ludzmi? typ ponad 30 lat. pedal czy co??!