>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
gsmfon 116

gsmfon

Użytkownik
takie pytanie, jeśli zagram kosz wygrana 1 zespołu po 2.50 a w czasie meczu kursy się zmienią i mam wygraną 2 zespołu po 2.50 to czy bet 3 6 5 może unieważnić zakład?

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
maly offtop... bo nie mam nikogo pod reka. Kumpel strzelil na mnie focha, obrazil sie i powiedzial, ze nie chce miec ze mna nic wspolnego, bo odezwalem sie do niego po 5 latach i zaprosilem na browara... a obrazil sie, bo dopiero teraz to zrobilem a wczesniej najwyrazniej mialem go w dupie.
ze co????????????? to baby sie tak obrazaja, co to w ogole za tekst? co sie dzieje z ludzmi? typ ponad 30 lat. pedal czy co??!

T 189

teesbor

Użytkownik
maly offtop... bo nie mam nikogo pod reka. Kumpel strzelil na mnie focha, obrazil sie i powiedzial, ze nie chce miec ze mna nic wspolnego, bo odezwalem sie do niego po 5 latach i zaprosilem na browara... a obrazil sie, bo dopiero teraz to zrobilem a wczesniej najwyrazniej mialem go w dupie.

ze co????????????? to baby sie tak obrazaja, co to w ogole za tekst? co sie dzieje z ludzmi? typ ponad 30 lat. pedal czy co??!
rozumiem, ze on tez Cie przez 5 lat nie zaprosil? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom