>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
M 272

mientosek

Użytkownik
Najbardziej żałośni są ludzie, którzy narzekają na innych jak nie wejdzie jakiś typ. Po pierwsze nikt nie każe Wam tego grać. Sami oglądajcie i zdobądźcie wiedzę, żeby może wymyślić coś swojego. A po drugie bawi mnie to jak widzę tu samych gości, którzy sądząc po tekstach mają 100% skuteczności i na koncie miliony :grin: Szkoda, że ja tak nie mam.

R 94

ronniebarca

Użytkownik
Mam gleboko w tylku wasze denne zdanie na ten temat, a kazania to sobie w domu dla psa robcie, jak macie mi tutaj tak pierd.. .

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Hannover first to 7 corners
@2.37

Obecnie mają 5 rożnych. Grają u siebie, dominują, 15 minut do końca. Myślę, że jeśli myślą o zwycięstwie powinni ogarnąć.
Kolejny dziś raz stanęli na 6... Poza tym Hannover kalectwo w końcówce, że szkoda gadać ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Mam gleboko w tylku wasze denne zdanie na ten temat, a kazania to sobie w domu dla psa robcie, jak macie mi tutaj tak pierd.. .
To w takim razie wypad stąd i idź sobie wylewać żale gdzie indziej. Najlepiej w wiadomości prywatnej bo wujaszek Roger znowu podał przegrany zakład. Jak jesteś zbyt ułomny, aby stawiać samemu to chociaż nie miej pretensji do nikogo kto Ci typ podał. Jak wejdzie to będziesz tą osobę po tyłku całował

R 94

ronniebarca

Użytkownik
To w takim razie wypad stąd i idź sobie wylewać żale gdzie indziej. Najlepiej w wiadomości prywatnej bo wujaszek Roger znowu podał przegrany zakład. Jak jesteś zbyt ułomny, aby stawiać samemu to chociaż nie miej pretensji do nikogo kto Ci typ podał. Jak wejdzie to będziesz tą osobę po tyłku całował

Jeszcze czaplo chcesz cos powiedziec?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom