8 rog w 81Celtic U20 race do 9 rr @ 2
Viborg under 2,5 @1,6
Stawiam na graczy, masowo poszli w Kladno i zbili kursy. Juz masz 2.50 na live. Które zresztą pograłem.Spece od siatkówki
Dlaczego odwróciły się kursy na Finał Pucharu Czech w siatę?
Rano faworytem było Karlovarsko (moim zdaniem słusznie) po kursie 1,40, a teraz Kladno jest faworytem, a na Karlovarsko kurs 2,62. O co chodzi?
edytuj zaklad ma tylko wiekszy sens jak masz tasiemke i masz wszystkie kursy 2.5+.Ogolnie nie polecam. Po drugie sam fakt ze bet365 to nie organizacja charytatywna ????a jak korzystac z tego edytuj zaklad w bet365 , jak zmienil sie kurs i zmieniam stawke to zabiora mi jakas czesc kasy?
z tego co zauważyłem to taka udoskonalona wersja zamknij zakład i za zamknietą stawkę zagraj nowy. W sumie to sie sprawdza przed meczem jak zapomnisz dodać czegoś do kuponu wtedy nic Cię nie kosztuje dodanie, ale już usuniecie taka jak korzystac z tego edytuj zaklad w bet365 , jak zmienil sie kurs i zmieniam stawke to zabiora mi jakas czesc kasy?
1:2Hull U23 - Manchester City U23
BTS
1.72 Bet365
Leicester ciśniea jak tam mecz Leicester- Liverpoll , ktos śledzi ?
Leicester ładnie zaczęło, wyglądają na razie lepiej. Liverpool nie umie wyjśc z własnej połowy.a jak tam mecz Leicester- Liverpoll , ktos śledzi ?