>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Ja się interesuje tenisem ale nie aż tak głęboko ???? ))
A ten Michnev traci sety z wiarą z rankingiem pow 1000 co oczywiście może nic nie znaczyc , choć może coś tam o nim mówić

funkacid 114

funkacid

Użytkownik
Spece od siatkówki
Dlaczego odwróciły się kursy na Finał Pucharu Czech w siatę?
Rano faworytem było Karlovarsko (moim zdaniem słusznie) po kursie 1,40, a teraz Kladno jest faworytem, a na Karlovarsko kurs 2,62. O co chodzi?
Stawiam na graczy, masowo poszli w Kladno i zbili kursy. Juz masz 2.50 na live. Które zresztą pograłem.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a jak korzystac z tego edytuj zaklad w bet365 , jak zmienil sie kurs i zmieniam stawke to zabiora mi jakas czesc kasy?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
a jak korzystac z tego edytuj zaklad w bet365 , jak zmienil sie kurs i zmieniam stawke to zabiora mi jakas czesc kasy?
edytuj zaklad ma tylko wiekszy sens jak masz tasiemke i masz wszystkie kursy 2.5+.Ogolnie nie polecam. Po drugie sam fakt ze bet365 to nie organizacja charytatywna ????

wiking 87

wiking

Użytkownik
z tego co zauważyłem to taka udoskonalona wersja zamknij zakład i za zamknietą stawkę zagraj nowy. W sumie to sie sprawdza przed meczem jak zapomnisz dodać czegoś do kuponu wtedy nic Cię nie kosztuje dodanie, ale już usuniecie tak

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom