pasek
Użytkownik
Kładli się tam jeden po drugim, wycinali równo z glebą, sędzia członek nie chciał gwizdać...Sędzia w Australii strasznie pobłażliwy, tym niemniej over 3,5 kartek @1.90
Edit: jest drugie żółtko ????
Kładli się tam jeden po drugim, wycinali równo z glebą, sędzia członek nie chciał gwizdać...Sędzia w Australii strasznie pobłażliwy, tym niemniej over 3,5 kartek @1.90
Edit: jest drugie żółtko ????
Niestety tylko 6 korkówFajnie wygląda Melbourne first to 7 corners
@2.30
Do nabicia 4 korki, dominują w meczu i myślę, że mocniej rusza do ataku po przerwie i przypieczętują zwycięstwo.
Victoria-Adelaide btts w 2 pol @2.75
cześć Tomek co słychać, coś się nie pokazujesz ???? PS. ja też pograłem jak Roger sugerowałPiekny kurs był na Parmakoski, to sie wjebałem..
85'Kups Kuopio u20-JJK u20
over 2.5
@2.50
[Piłka nożna] [Live Australia - A League Corners] [Mecz] Melbourne Victory (Corners) vs Adelaide Utd (Corners). Twój zakład o numerze 697738616 został zwrócony. Wszystkie przyjęte zakłady zostaną zwrócone z następującego powodu: [The wager was offered with an incorrect line.] . Dziękujemy!Cytat:
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6" border="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał Stefan69 ->
Melbourne - Adelaide O8.5 rr @ 2.13 pinek
</td> </tr> </tbody></table>
też pobrałem, zobaczymy ????
derby sevilli czyli over kartek, over bramekKtoś poleci jakieś AKO na dzisiaj z kursem ~4?