2xDunajska Streda
typ: over 1,5 HT
kurs: 4
Barcelona U19
typ: over 0,5 HT
kurs: 3,5
Węgierka z #15, nazwisko? ????Włoszki wchodzą na inny poziom, warto -1.5, nie wypuszcza a u siebie nie oddadzą nawet seta.
0:3 koniecPrzypominam
:hokej: VHL
Almetyevsk - Balashikha
Balashikha +1.5
1.42 Bet365
+
hokej:Czechy
Chomutov - Mlada Boleslav
Mlada Boleslav +1.5
1.50 Bet365
[email protected]
Pewniaczki
No i 18 ugrali...To jeszcze nie to o czym myślałem, ale gram:
Majoros - Lind over 18,5 (set 2) @ 1,9
F Roth - Leverdez 1.83
badminton 365
Rozliczam z dużym zyskiem (przy wyniku 2:0) by nie mrozić kasy.Pewniaczek na dzisiaj Pelicans - TPS Turku 1 OT @1.75 dla odwazniejszych 2.25 reg timer. 3 kolejki do konca pelikany jeszcze mają szansę wbić się od razu do ćwierćfinału Play off ,Turku już tego pewne. Od 4 spotkań ewidentnie tankuja na Play offy. 6 ostatnich meczów obu drużyn 6 zwycięstw gospodarzy. Pobierać bo mecz za 10 min!
Brigitta Petrenko.Węgierka z #15, nazwisko? ????
ja mam pograne over 2.5 + bttsover 2.5 siądzie w tej naszej paraolimpiadzie? Ogląda ktoś?
Znalazłem, pewnie mi nie zaakceptuje obserwowania na insta niebawem, skoro tłucze się na boisku ????Brigitta Petrenko.
Hahahahah, powodzenia ????Znalazłem, pewnie mi nie zaakceptuje obserwowania na insta niebawem, skoro tłucze się na boisku ????
słaby typ, Heroic z syndromem drużyny-wracającej-z-LANa i to na trainie, jeśli już próbować to na mapie drugiejHeroic - g2, heroic win 4.0 bet365
Train, oba teamy raczej tam nie grają, po 4.0 żal było nie spróbować.słaby typ, Heroic z syndromem drużyny-wracającej-z-LANa i to na trainie, jeśli już próbować to na mapie drugiej
No i G2 80-85h w grze w ostatnich 2 tygodniach, trenują ostro
Syndrom pierwszej gry po powrocie z LANa wciąż żywy ???? zobaczymy, osobiście nie typowałemTrain, oba teamy raczej tam nie grają, po 4.0 żal było nie spróbować.