pasek
Użytkownik
prorok... dzięki, pobrane oba!Jak ma paść to padnie!
prorok... dzięki, pobrane oba!Jak ma paść to padnie!
No, ale sam pisałeś, że nie warto w stronę Pogoni, wskazując, że bramki raczej w tę stronę nie padną. Widzę, że im kibicujesz, więc pierwsza rada nie warto stawiać nic w meczach ulubieńców. Dobrze piszą, że byłeś zabezpieczon w dwie strony i jaki by wynik nie był, byś pewnie plus napisał. Jeżeli nie to przepraszam, ale sam byś chyba nie chciał, żeby ktoś rozliczał typy wg własnego uznania. To dla dobra wszystkichA wygrywa Pogoń cymbale ? a BTTS jest z typów dnia, hazardzisto
brakło skuteczności i szczęściaPogoń Szczecin @5.50
typowy polaczek, komuś wejdzie to trzeba zazdroscic i sie doczepić. Pisalem tu o jakims typie na Pogoń? NIE. Mój jedyny typ to BTTS ktory jest w typach dnia. TU nic nie podawałem na żywo. Wiec jak bylem w dwie strony zabezpieczony ?No, ale sam pisałeś, że nie warto w stronę Pogoni, wskazując, że bramki raczej w tę stronę nie padną. Widzę, że im kibicujesz, więc pierwsza rada nie warto stawiać nic w meczach ulubieńców. Dobrze piszą, że byłeś zabezpieczon w dwie strony i jaki by wynik nie był, byś pewnie plus napisał. Jeżeli nie to przepraszam, ale sam byś chyba nie chciał, żeby ktoś rozliczał typy wg własnego uznania. To dla dobra wszystkich
over 8 RR zwrot
W temacie typy na żywo rozliczamy typy które podaliśmy w tym temacie tj. na żywo, nie typy z innych działów. Do tego wszyscy powyżej mieli zastrzeżenia. Nikt tu nikomu nie zazdrości, a jedyną osobą która sieje ferment i zamieszanie jesteś ty. Proszę o zakończenie dyskusji w dziale i załatwić takie sprawy poprzez prywatne wiadomości. Każde kolejne prowokacje będą skutkowały ostrzeżeniami (tyczy się to wszystkich) . Pozdrawiamtypowy polaczek, komuś wejdzie to trzeba zazdroscic i sie doczepić. Pisalem tu o jakims typie na Pogoń? NIE. Mój jedyny typ to BTTS ktory jest w typach dnia. TU nic nie podawałem na żywo. Wiec jak bylem w dwie strony zabezpieczony ?
????typowy polaczek, komuś wejdzie to trzeba zazdroscic i sie doczepić. Pisalem tu o jakims typie na Pogoń? NIE. Mój jedyny typ to BTTS ktory jest w typach dnia. TU nic nie podawałem na żywo. Wiec jak bylem w dwie strony zabezpieczony ?
Waasland Beveren- Rezerwa
typ: over 2,5 HT
kurs: 6