marincilic
Użytkownik
Masz rację ???? jednak leje w Sao Paulo...A to nie inna miejscowość? Bo jest Morro de Sao Paulo i Sao Paulo )
Masz rację ???? jednak leje w Sao Paulo...A to nie inna miejscowość? Bo jest Morro de Sao Paulo i Sao Paulo )
te ruskie slaba psyche maja w poprzednim meczu tez sie podpalil typek w zoltej koszulcehaha ale jaja w tym stołowym. Kuzmin prowadził 10-5 żeby przegrać 10-12 ????
ale laduja, bramka za bramka ????
FC Brno u21 - Trinec u21; o9.5 @ 2 Bet365
Spoko, polecam się.
Huzjak do przodu, zatem 9/10, oby to nie był koniec na dzisiaj!Fedor Kuzmin - Josip Huzjak 2 (+1,5) @ 1,8
Miroslav Horejsi - Florian Bluhm 2 (+2,5) @ 1,66
Vitor Ishiy - Pavel Platonov 1 (+1,5) @ 1,61
Dzisiaj nic więcej nie będzie, następne typy już jutro.
o ktorej maja wznowic?Generalnie uważam, że warto wchodzić w 2 set Cuevas...
Generalnie uważam, że warto wchodzić w 2 set Cuevas...
Po 17 naszego czasu najwcześniej. Ogarniają powoli kort ale czy zaczną? Myślę, że nie ma sensu przedłużać tego spotkania o kolejne spotkania i zakończy się 6:3 dla Ramosa. Powiedzmy, że Cuveas wygra seta i zacznie padać. Znowu przerwa 1 dzień? ????o ktorej maja wznowic?
Nie zgadzam się z tym myśleniem Według mnie Cuevas nie walczył w turnieju po to, aby dziś oddać za frajer 3 gemu i wrócić do domu. 2 noce w hotelu to nic w stosunku do kasy z wygrania tego turnieju... poza tym to ATP 250.Po 17 naszego czasu najwcześniej. Ogarniają powoli kort ale czy zaczną? Myślę, że nie ma sensu przedłużać tego spotkania o kolejne spotkania i zakończy się 6:3 dla Ramosa. Powiedzmy, że Cuveas wygra seta i zacznie padać. Znowu przerwa 1 dzień?