Trzeba to uczcic ????????Gram jutro awans Bayernu po @1,01 za 10k w b364. 100zl za darmo. Gdzie indziej ktos mi da stówkę za darmo w tych czasach? A mówią, ze buki to nie organizacja charytatywna : )
inwestycja życia widzę :grin:Gram jutro awans Bayernu po @1,01 za 10k w b364. 100zl za darmo. Gdzie indziej ktos mi da stówkę za darmo w tych czasach? A mówią, ze buki to nie organizacja charytatywna : )
A jak będzie wynik 3:0 dla Arsenalu zostanie 30 min do końca co wtedy?Gram jutro awans Bayernu po @1,01 za 10k w b364. 100zl za darmo. Gdzie indziej ktos mi da stówkę za darmo w tych czasach? A mówią, ze buki to nie organizacja charytatywna : )
Jasne... skarpeta bezpieczniejszaPamiętaj, że wypłacanie takich stawek czy to na konto czy portfel jest już ryzykowane. 100 warto?
Czemu tam nie grają teraz?Niezła patologia w kwalifikacjach do Zhuhai (tenis)
Wracamy dzisiaj do tenisa stołowego, przypomnę, że od kiedy tutaj wstawiam typy z tej dyscypliny mam 5/5, więc pora, żeby coś się popsuło ???? D
Horejsi - Kuzmin 1 (-1,5) @ 1,9
Ishiy - Bluhm 1 (-1,5) @ 1,8
i tutaj się zgadzam w 100%Mając taki budżet nie potrafisz wypracować 100 pln? Serio?
Jarry N. - Varillas Patino-Samudio J. P. 1 @ 1.22
Stebe C-M. - Ruepke L. 1 @ 1.11
Souza J. - Barrios T. 1 @ 1.3
AKO 1.73
Postaw sobie 125 wygrasz 115, a 10K sobie zostaw.
Pamiętaj, że wypłacanie takich stawek czy to na konto czy portfel jest już ryzykowane. 100 warto?
W Long runie musi Bayern 101 razy dowiesc zasliczke z pierwszego meczu aby wrazie ewentualnej wtopy utrzymac profit.i tutaj się zgadzam w 100%
logika grania np. 10k po kursie @1,01 podobna jest do logiki "Kali ukraść krowę to dobrze, Kalemu ukraść krowę..."
Nie ma sensu nawet się nad tym zastanawiać, nieprzypadkowo wybrałem akurat ten mecz i ten typ. Dla mnie to science-fiction.A jak będzie wynik 3:0 dla Arsenalu zostanie 30 min do końca co wtedy?
No właśnie potrafię, dlatego gram ten typ. : ) Po co mam grać sprzedajny tenis po gownianych kursach i drżeć o wynik? W dodatku takie turnieje krzaki. Owszem, gram na co dzien inaczej, ale jak jest okazja dorobić bezstresowo to korzystam. A co do ryzyka wyplaty na skrill to nie wiem o czym piszesz. (co do konta bankowego się zgadzam, ze to niepotrzebne ryzyko)Mając taki budżet nie potrafisz wypracować 100 pln? Serio?
Jarry N. - Varillas Patino-Samudio J. P. 1 @ 1.22
Stebe C-M. - Ruepke L. 1 @ 1.11
Souza J. - Barrios T. 1 @ 1.3
AKO 1.73
Postaw sobie 125 wygrasz 115, a 10K sobie zostaw.
Pamiętaj, że wypłacanie takich stawek czy to na konto czy portfel jest już ryzykowane. 100 warto?