87,1K 20maciek03 Użytkownik Marzec 5, 2017 #5742 Juventus -1.5 kurs 2.30 //Wychodzą bardzo mocnym składem. Nie wiem czego to kwestia, ale wynik jest już z góry przesądzony przy tych nazwiskach
Juventus -1.5 kurs 2.30 //Wychodzą bardzo mocnym składem. Nie wiem czego to kwestia, ale wynik jest już z góry przesądzony przy tych nazwiskach
196 siarzewski Użytkownik Marzec 5, 2017 #5743 Juventus -1.5 kurs 2.30 //Wychodzą bardzo mocnym składem. Nie wiem czego to kwestia, ale wynik jest już z góry przesądzony przy tych nazwiskach Kliknij aby rozwinąć... ewentualnie bezpieczniej -1 po @1.85
Juventus -1.5 kurs 2.30 //Wychodzą bardzo mocnym składem. Nie wiem czego to kwestia, ale wynik jest już z góry przesądzony przy tych nazwiskach Kliknij aby rozwinąć... ewentualnie bezpieczniej -1 po @1.85
36,5K szwedzik Użytkownik Marzec 5, 2017 #5744 Raków - GKS over 0,5 HT @ 1.61 Kliknij aby rozwinąć... Koniec gry????
27,8K prezes96 Użytkownik Marzec 5, 2017 #5750 Olivera to trzeba progresją grać :v Ostatnie mecze które wszystkie sędziował to pokrywał under (Sutton - Arsenal / Leicester - Liverpool)
Olivera to trzeba progresją grać :v Ostatnie mecze które wszystkie sędziował to pokrywał under (Sutton - Arsenal / Leicester - Liverpool)
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Marzec 5, 2017 #5756 Sundby wygra @2,3 Kliknij aby rozwinąć... 5
163 karolpdk Użytkownik Marzec 5, 2017 #5757 Raków Częstochowa lub remis @1.80 Kliknij aby rozwinąć... Nic nie graja aktualnie. Przewaga gości którzy siedzą na ich połowie od samego początku drugiej połowy. Transmisja na żywo na youtobe.
Raków Częstochowa lub remis @1.80 Kliknij aby rozwinąć... Nic nie graja aktualnie. Przewaga gości którzy siedzą na ich połowie od samego początku drugiej połowy. Transmisja na żywo na youtobe.
312 minglee Użytkownik Marzec 5, 2017 #5758 Nic nie graja aktualnie. Przewaga gości którzy siedzą na ich połowie od samego początku drugiej połowy. Transmisja na żywo na youtobe. Kliknij aby rozwinąć... Wiem oglądam. Dziwie się, że Raków tak słabo wygląda, grają u siebie i o awans powinni ich tutaj cisnąć a jest na odwrót :/
Nic nie graja aktualnie. Przewaga gości którzy siedzą na ich połowie od samego początku drugiej połowy. Transmisja na żywo na youtobe. Kliknij aby rozwinąć... Wiem oglądam. Dziwie się, że Raków tak słabo wygląda, grają u siebie i o awans powinni ich tutaj cisnąć a jest na odwrót :/
163 karolpdk Użytkownik Marzec 5, 2017 #5759 Wiem oglądam. Dziwie się, że Raków tak słabo wygląda, grają u siebie i o awans powinni ich tutaj cisnąć a jest na odwrót :/ Kliknij aby rozwinąć... Włączyłem stream na początku drugiej połowy żeby dać ich na live a tu brama na początku i odpuszczam już sobie to. Też się dziwie bo u siebie zawsze mocni bylem tam parę lat temu na tym stadionie i też moja ekipa poległa tam.
Wiem oglądam. Dziwie się, że Raków tak słabo wygląda, grają u siebie i o awans powinni ich tutaj cisnąć a jest na odwrót :/ Kliknij aby rozwinąć... Włączyłem stream na początku drugiej połowy żeby dać ich na live a tu brama na początku i odpuszczam już sobie to. Też się dziwie bo u siebie zawsze mocni bylem tam parę lat temu na tym stadionie i też moja ekipa poległa tam.
30,1K rogerfede93 Użytkownik Marzec 5, 2017 #5760 Biegi narciarskie do gry: https://forum.bukmacherskie.com/f512/biegi-narciarskie-2016-2017-mistrzostwa-swiata-lahti-23-02-05-03-2017-a-143247-4.html#post6340802 Przede wszystkim singiel , ale można też lekko zagrać na TOP 3 Norwega. Ostatnia konkurencja MŚ. Kliknij aby rozwinąć... Singiel Top 3 już , ale ciężko było jak na końcówkę zostali Harvey czy Ustiugov. Liczyłem na nieco wyższe tempo.
Biegi narciarskie do gry: https://forum.bukmacherskie.com/f512/biegi-narciarskie-2016-2017-mistrzostwa-swiata-lahti-23-02-05-03-2017-a-143247-4.html#post6340802 Przede wszystkim singiel , ale można też lekko zagrać na TOP 3 Norwega. Ostatnia konkurencja MŚ. Kliknij aby rozwinąć... Singiel Top 3 już , ale ciężko było jak na końcówkę zostali Harvey czy Ustiugov. Liczyłem na nieco wyższe tempo.