ewentualnie bezpieczniej -1 po @1.85Juventus -1.5
kurs 2.30
//Wychodzą bardzo mocnym składem. Nie wiem czego to kwestia, ale wynik jest już z góry przesądzony przy tych nazwiskach
Koniec gry????Raków - GKS over 0,5 HT @ 1.61
Feyenoord @ 2.10
R&F over 0,5 ht-1,66
5Sundby wygra @2,3
Nic nie graja aktualnie. Przewaga gości którzy siedzą na ich połowie od samego początku drugiej połowy. Transmisja na żywo na youtobe.Raków Częstochowa lub remis @1.80
Wiem oglądam. Dziwie się, że Raków tak słabo wygląda, grają u siebie i o awans powinni ich tutaj cisnąć a jest na odwrót :/Nic nie graja aktualnie. Przewaga gości którzy siedzą na ich połowie od samego początku drugiej połowy. Transmisja na żywo na youtobe.
Włączyłem stream na początku drugiej połowy żeby dać ich na live a tu brama na początku i odpuszczam już sobie to. Też się dziwie bo u siebie zawsze mocni bylem tam parę lat temu na tym stadionie i też moja ekipa poległa tam.Wiem oglądam. Dziwie się, że Raków tak słabo wygląda, grają u siebie i o awans powinni ich tutaj cisnąć a jest na odwrót :/
SingielBiegi narciarskie do gry:
https://forum.bukmacherskie.com/f512/biegi-narciarskie-2016-2017-mistrzostwa-swiata-lahti-23-02-05-03-2017-a-143247-4.html#post6340802
Przede wszystkim singiel , ale można też lekko zagrać na TOP 3 Norwega.
Ostatnia konkurencja MŚ.