ewentualnie bezpieczniej -1 po @1.85Juventus -1.5
kurs 2.30
//Wychodzą bardzo mocnym składem. Nie wiem czego to kwestia, ale wynik jest już z góry przesądzony przy tych nazwiskach
Koniec gry????Raków - GKS over 0,5 HT @ 1.61
R&F over 0,5 ht-1,66
Sundby wygra @2,3
Nic nie graja aktualnie. Przewaga gości którzy siedzą na ich połowie od samego początku drugiej połowy. Transmisja na żywo na youtobe.Raków Częstochowa lub remis @1.80
Wiem oglądam. Dziwie się, że Raków tak słabo wygląda, grają u siebie i o awans powinni ich tutaj cisnąć a jest na odwrót :/Nic nie graja aktualnie. Przewaga gości którzy siedzą na ich połowie od samego początku drugiej połowy. Transmisja na żywo na youtobe.![]()
Włączyłem stream na początku drugiej połowy żeby dać ich na live a tu brama na początku i odpuszczam już sobie to. Też się dziwie bo u siebie zawsze mocni bylem tam parę lat temu na tym stadionie i też moja ekipa poległa tam.Wiem oglądam. Dziwie się, że Raków tak słabo wygląda, grają u siebie i o awans powinni ich tutaj cisnąć a jest na odwrót :/
SingielBiegi narciarskie do gry:
https://forum.bukmacherskie.com/f512/biegi-narciarskie-2016-2017-mistrzostwa-swiata-lahti-23-02-05-03-2017-a-143247-4.html#post6340802
Przede wszystkim singiel , ale można też lekko zagrać na TOP 3 Norwega.
Ostatnia konkurencja MŚ.