>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
W narciarstwie alpejskim jak ktoś ma po 1 przejeździe ok 1,5 s przewagi to raczej powinien wygrać? Mam za drobniaki Hirshera i się zastanawiam czy jest w ogóle sens patrzeć na 2 przejazd.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
W narciarstwie alpejskim jak ktoś ma po 1 przejeździe ok 1,5 s przewagi to raczej powinien wygrać? Mam za drobniaki Hirshera i się zastanawiam czy jest w ogóle sens patrzeć na 2 przejazd.
Zawsze ten pierwszy czyli Gross może nie dojechać. Oby nie, bo mam na niego w parze z Moelggiem. Może też Hirscher jak często 2 przejazd wykonać na pełnym ryzyku i to odrobić jakby Gross coś zawalił. W narciarstwie i tym bardziej w slalomie nie ma nic pewnego. Jeden błąd i out.

kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
Ktos mi wytłumaczy dlaczego taki kubek ze swoimi typami wciąż jest vipowskim dziale? Przeciaz te typy to same minusy.

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Juz od dawna nie gram jego typów. Chodzi mi tylko o zasady tego forum.
na otwartych forach które zarabiaja dzieki współpracy z bukami , niema prawa dac sie duzo zarobic wiec kazdy kto za dobrze typuje wkrótce musi zniknąć , stąd bany dla najlepszych albo usuwanie typów ,
cenni sa natomiast tacy którzy typuja duzo i bez sensu

pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
jakimi kryteriami kieruje się całoroczny dając lojalki? od 2 tygodni znów siedzę u nich i cisza na mailu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom