>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
sebolo 207

sebolo

Użytkownik
Spoiler alert: Ktoś na giełdzie wjechał właśnie w over 1,5 bramki w meczu Benfici za 7200 ojro :cool:
Jaki z tego wniosek ? Taki że, 7200 ojro poszło się yebać + to że, inni się napalili że, jeśli ktoś tyle postawił to musi coś wpaść i też dostali po dupie ???? Nie pierwsza taka akcja ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Jaki z tego wniosek ? Taki że, 7200 ojro poszło się yebać + to że, inni się napalili że, jeśli ktoś tyle postawił to musi coś wpaść i też dostali po dupie ???? Nie pierwsza taka akcja ????
Ja grałem odwrotnie, także mnie to nie dotyczy :cool:

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Niektóre info z giełdy się sprawdziły tak że warto zachować harcerską czujność! ;)

babunia 316

babunia

Użytkownik
Giełda nie jest jednowymiarowa- zawsze patrząc na wpłatę trzeba też spojrzeć na całość rynku, jeśli wpłata na 7,5k wjeżdża na rynek, który przyjął np. 300k to nie ma się nią co sugerować, wystarczy, że trader wychodzi z rynku, kontruję swój wcześniejszy zakład i stąd zobaczysz taką wpłatę.
Jeśli się sugerować wpłatami na betfair to takimi które się &quot;wybijają&quot; z towarzystwa albo są robione na mało płynnych rynkach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom