Under 1,5 bramki w meczu Feirense - Benfica @2,70 ()
Widzę value, mecz na wodzie, piłka staje, nie da się grać szybko.
Colo Colo gol przed 80 minutą @2,30 ()
Jaki z tego wniosek ? Taki że, 7200 ojro poszło się yebać + to że, inni się napalili że, jeśli ktoś tyle postawił to musi coś wpaść i też dostali po dupie ???? Nie pierwsza taka akcja ????Spoiler alert: Ktoś na giełdzie wjechał właśnie w over 1,5 bramki w meczu Benfici za 7200 ojro
Ja grałem odwrotnie, także mnie to nie dotyczyJaki z tego wniosek ? Taki że, 7200 ojro poszło się yebać + to że, inni się napalili że, jeśli ktoś tyle postawił to musi coś wpaść i też dostali po dupie ???? Nie pierwsza taka akcja ????
Niektóre info z giełdy się sprawdziły tak że warto zachować harcerską czujność!Jaki z tego wniosek ? Taki że, 7200 ojro poszło się yebać + to że, inni się napalili że, jeśli ktoś tyle postawił to musi coś wpaść i też dostali po dupie ???? Nie pierwsza taka akcja ????
LA Galaxy vs Dallas o2,5 @1,50 Bet365
update :razz:poratuje ktos streamem do boksy haye vs bellew? dam reputke ????
Giełda nie jest jednowymiarowa- zawsze patrząc na wpłatę trzeba też spojrzeć na całość rynku, jeśli wpłata na 7,5k wjeżdża na rynek, który przyjął np. 300k to nie ma się nią co sugerować, wystarczy, że trader wychodzi z rynku, kontruję swój wcześniejszy zakład i stąd zobaczysz taką wpłatę.Jaki z tego wniosek ? Taki że, 7200 ojro poszło się yebać + to że, inni się napalili że, jeśli ktoś tyle postawił to musi coś wpaść i też dostali po dupie ???? Nie pierwsza taka akcja ????
http://wizja.tv/watch.php?id=76poratuje ktos streamem do boksy haye vs bellew? dam reputke ????
tak, wiecej niz 4 rundy. juz 1.33 na Haye'a ????e: over 4,5 rundy w boksie to jest ile?
musie sie piata rozpoczac?