filipek1996
Użytkownik
frajer donsjoy ze sprzedawczykiem ????
91min rożny i 1:1 ????
Deportivo-Atletico też ustawione, czytałem w gazecie :grin:Lille z tymi drugimi w pucharze, ten mecz był ustawiony. Byłem pewny że to się skończy 1:1
To niezła ustawka ziomekLille z tymi drugimi w pucharze, ten mecz był ustawiony. Byłem pewny że to się skończy 1:1
nie chodziło mi o fakt ze pre wiedzialem ze bedzie 1;1 czy cokolwiek, po prostu oglądając od 80 minuty to było widać, że Lille zaraz da im strzelić,po prostu czasem takie rzeczy widać jak masz 90 min możesz podać do boku, cokolwiek a on podaje wprost do przeciwnika, dla mnie osobiście skandal no ale to tylko PucharTo niezła ustawka ziomek
Ale pierwsze koleś pisałeś, że ustawka na remis. A remisu ni ma. Inna sprawa czy tam było czysto, bo Monaco ostatnio też w pucharze wałek odrąbało.nie chodziło mi o fakt ze pre wiedzialem ze bedzie 1;1 czy cokolwiek, po prostu oglądając od 80 minuty to było widać, że Lille zaraz da im strzelić,po prostu czasem takie rzeczy widać jak masz 90 min możesz podać do boku, cokolwiek a on podaje wprost do przeciwnika, dla mnie osobiście skandal no ale to tylko Puchar
mogłeś to zagrać za dom jak co niektórzy tutaj, też byś był zarobionyNiemożliwe,że można się tak zachowywać w 90 minucie meczu, tak nieodpowiedzialnie każdy z nich kopał tą piłkę jak by tylko chciał tej dogrywki. Oglądałem od 80 minuty i śmierdziało mi tym golem w ostatnich minutach i pach jest Lille wygrywa tamci zadowoleni, ludzie zarobieni. Eh masakra
Ziomson ale było 2:1 ????nie chodziło mi o fakt ze pre wiedzialem ze bedzie 1;1 czy cokolwiek, po prostu oglądając od 80 minuty to było widać, że Lille zaraz da im strzelić,po prostu czasem takie rzeczy widać jak masz 90 min możesz podać do boku, cokolwiek a on podaje wprost do przeciwnika, dla mnie osobiście skandal no ale to tylko Puchar