>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Niemożliwe,że można się tak zachowywać w 90 minucie meczu, tak nieodpowiedzialnie każdy z nich kopał tą piłkę jak by tylko chciał tej dogrywki. Oglądałem od 80 minuty i śmierdziało mi tym golem w ostatnich minutach i pach jest :p Lille wygrywa tamci zadowoleni, ludzie zarobieni. Eh masakra

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
To niezła ustawka ziomek
nie chodziło mi o fakt ze pre wiedzialem ze bedzie 1;1 czy cokolwiek, po prostu oglądając od 80 minuty to było widać, że Lille zaraz da im strzelić,po prostu czasem takie rzeczy widać jak masz 90 min możesz podać do boku, cokolwiek a on podaje wprost do przeciwnika, dla mnie osobiście skandal no ale to tylko Puchar :p

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
nie chodziło mi o fakt ze pre wiedzialem ze bedzie 1;1 czy cokolwiek, po prostu oglądając od 80 minuty to było widać, że Lille zaraz da im strzelić,po prostu czasem takie rzeczy widać jak masz 90 min możesz podać do boku, cokolwiek a on podaje wprost do przeciwnika, dla mnie osobiście skandal no ale to tylko Puchar :p
Ale pierwsze koleś pisałeś, że ustawka na remis. A remisu ni ma. Inna sprawa czy tam było czysto, bo Monaco ostatnio też w pucharze wałek odrąbało.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Niemożliwe,że można się tak zachowywać w 90 minucie meczu, tak nieodpowiedzialnie każdy z nich kopał tą piłkę jak by tylko chciał tej dogrywki. Oglądałem od 80 minuty i śmierdziało mi tym golem w ostatnich minutach i pach jest :p Lille wygrywa tamci zadowoleni, ludzie zarobieni. Eh masakra
mogłeś to zagrać za dom jak co niektórzy tutaj, też byś był zarobiony ;)

verno 762,6K

verno

Znawca - Hokej
Ziomson ale było 2:1 ????

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Dobra nie ma co ciągnąć tematu, mi chodziło tylko o tą bramkę na 1:1 w 90+ minucie przy której moim zdaniem Lille pomagało od kilku dobrych minut specjalnie gospodarzom :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom