>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Janowicz debil i matol chwalił się na instagramie ze w bergamo cały tydzień bez przełamania to teraz się polamal 2x pod rząd ???? Melzer 2 set 2,00

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
pewnie weryfikacji nie przeszedł hehe :]
a uj ci do tego, tamto forum to jakaś wyrocznia??
mam lepsze zajęcia niż siedzenie 24h na forach.
nie ma w regulaminie forum że musze być nałogowym graczem i typowaa cały dzień.

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
nie mam czasu pisać na kilku forach. źle idzie??? podałem łącznie może 4 typy live + pre i połowa trafionych. rzeczywiście tragiczny wynik ???? i nie uważam się za jakiegoś &quot;typera&quot; swoje gram i mi z tym dobrze,
No bez szału tam bo tak dzisiaj Twój temat zobaczyłem i widzę, że odpuszczone. No, a chodziło mi o to, że nawet niezłe typy tutaj podawałeś ????

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Jaka głowa, chamek celowo to wtopil, to nie Melzer to wygrał. Zwykły frajer ten Janowicz , zresztą ile razy on ten sam numer robi, to teraz na własnej ziemi ...

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Jak to jest ze te Polaczki tenisowe zawsze mają w dupie turnieje w Polsce Radwańska, Janowicz itd itd kiedy jakiś Polak wygrał jakiś turniej w Polsce? Bo ja nie pamiętam, nie mówie tu o itfach

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
a uj ci do tego, tamto forum to jakaś wyrocznia??
mam lepsze zajęcia niż siedzenie 24h na forach.
nie ma w regulaminie forum że musze być nałogowym graczem i typowaa cały dzień.
a po uj sie prujesz ???? ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
4 edycje WTA w Katowicach do tego challengery i zawsze jakiś obcokrajowiec a potem ***** narzekają ze trenują po szopach *****y

M 493

milo93

Użytkownik
Jak to jest ze te Polaczki tenisowe zawsze mają w dupie turnieje w Polsce Radwańska, Janowicz itd itd kiedy jakiś Polak wygrał jakiś turniej w Polsce? Bo ja nie pamiętam, nie mówie tu o itfach
A co ma się starać jak mu kraj nic nie dał?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom