caveman
Użytkownik
16-12 dla NorthJaki był wynik NaVi z North ??
16-12 dla NorthJaki był wynik NaVi z North ??
Chodziło mi bardziej o pościg SK a spadek formy Virtusów w końcówceale na piękny atak na A VP wszedłem do domu ????
drużyny na jednym poziomie, czego się spodziewałeś? 16:4?
To nie spadek formy, powinieneś raczej być mile zaskoczony, że po stronie T ugrali na początku aż tyle rund, inferno jest mapą CT i to mocnoChodziło mi bardziej o pościg SK a spadek formy Virtusów w końcówce
Jestem ostatecznie bardzo mile zaskoczony ????To nie spadek formy, powinieneś raczej być mile zaskoczony, że po stronie T ugrali na początku aż tyle rund, inferno jest mapą CT i to mocno
prawdopodobnie będzie grane inferno (chyba że grafika na hltv się myli) Jeżeli tak to wjeżdżam w northValentine na kogo stawiasz w meczu CLoud - North?
Prawidłowo, bo inferno stare nigdy mapą VP nie było, chociaż cały świat komentatorski widział ich na czołowych miejscach jeszcze w 2k15 na tej mapie. Nie mieli racjiJestem ostatecznie bardzo mile zaskoczony ????
Grafika jest jeszcze z meczu VP, poczekaj chwilę aż się przeładujeprawdopodobnie będzie grane inferno (chyba że grafika na hltv się myli) Jeżeli tak to wjeżdżam w north
Szkoda, że żadnego nie podałeś w temacie7/7 trafionych typów na iem jak narazie ????
a ja chyba 1224235 na 11245 ????7/7 trafionych typów na iem jak narazie ????
???? takie gadanie to sobie można..Szkoda, że żadnego nie podałeś w temacie
szybki 0-1 Xanthiover 0.5 bramki w Grecji @ 1.57 bet365 !