i co z tego jak jest przyjemnie :grin:<table id="post6336224" class="tborder" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6" border="0" align="center"><tbody><tr valign="top"><td class="alt1" id="td_post_6336224" style="border-right: 1px solid #D1D1E1"> Cytat:
<table width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6" border="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał Piotrekks ->
Łatwo, prosto i przyjemnie. :smile:
3/3 ze stołowego, jutro wracamy.
</td> </tr> </tbody></table>
Evgeny wygral 3:2
</td></tr></tbody></table>
niby minus ale wystarczyło zamknąć przy 14:12 lub 15:14 po kursie 1.08North @2.00
oglądałem go ze Stanem, super serwował i całkiem zgrabnie z głębi. Mowa ciała pokazywała, że wierzy w siebie i gra pewnie.To Dzumhur tak pogrywa czy rywale słabi?
Przypominam jak ktoś jeszcze nie pograłNavi+ Sk gaming + cloud9 + Virtus Pro (wszystko przeciwko Heroic)
Ako =3.52
Jak dla mnie heroic nie ma co tutaj szukać zwłaszcza że virtusi i Sk przegrali swoje 1 mecze
aktualnie 1,4 ładnie zbijacie kursy ????Kurs na virtusów spadł już we 1,53 na 1,44
bardzoAle mapa chyba nie bardzo pod virtusów?
Dlaczego nie pod VP? Jedna z trzech (train, nuke i cbble) ich ulubionych map, ale ostatnie mecze na tej mapie nie wyglądały za dobrze. Mam nadzieję, że pokażą coś nowego i w końcu zagrają zajebistego cbble.Ale mapa chyba nie bardzo pod virtusów?