ja p... jakie skoki kursów, już z 6.50 jest 3.50niestety, nei jest dobrze:;/:
nadzieja matkągłupich, nie wygrają szwedzi tego jużja p... jakie skoki kursów, już z 6.50 jest 3.50
Dogrywka, ostatnia runda i są po lepszej stronie. Nic dziwnegoja p... jakie skoki kursów, już z 6.50 jest 3.50
19:17 ale nerwy niepotrzebne..Astralis v Fnatic
Fnatic +2.5
1.90 Bet365
Astralis słabo dziś gra za to Fnatic niezła forma a Olof ładnie wraca do gry
A nie mówiłem ???? ? Nie można rozliczać CS-a przed czasem, nigdy ^^. A dogrywka było na 80% pewne że astralis wygra tak jak z nipami ???? Co oni mają za Comebacki! prawie jak virtusi ????No i astralis chyba to bierze ^^
Al ja tego nie grałem i nie mam nadziei, tylko śledze tą potyczkę, bo ktoś wcześniej podawał, że warto gracnadzieja matkągłupich, nie wygrają szwedzi tego już
szkoda, mogli przegrać do 16-tu19:17 ale nerwy niepotrzebne..
to się nie intersujAl ja tego nie grałem i nie mam nadziei, tylko śledze tą potyczkę, bo ktoś wcześniej podawał, że warto grac
???????????????
Otóż to, tak samo wczoraj renegades na coblu ???? przegrali przy 14:13 5 na 1 i zrobiło się 14:14, a tak to by było 15:13 i eko przeciwnikówJak się przegrywa x2 clutche 3 na 1 to później tak się to kończy ????
https://www.twitch.tv/esl_csgobGdzie można pooglądać te wirtualne sporty, które stawiacie?
Czyżbyś nieźle pograł i nie weszło? ????szkoda, mogli przegrać do 16-tu
to się nie intersuj
o której ten bet dnia bo też pobrałem?Mam zagrane Faze v Astralis za 200zl mecz się nie zaczął a już za 215 mogę zamknąć ????