zraszacz-bukow
Użytkownik
Zaksa @1.72 GRUBO tym razem ????
???? dzięki za wypowiedź, ale chyba nie wychodziJest tak, że w Zaksie sypie Pająk - Witczak, Semeniuk - Buszek i to starcza na turków
Nie wiem jak to odebrałeś, ale jak tylko zobaczyłem składy to cały dozwolony budżet na seta po 1.6, 2,2 i 3,6 oraz na 3:0 po 4.95. Ale przy 12:16 i widząc jak ich klepie zaksa nie wierzyłem, że to może iść w drugą stronę???? dzięki za wypowiedź, ale chyba nie wychodzi
IzzzzzzziVAN DE ZANDSCHLUP 1 SET @1,70
3,40 na 1set. Istanbulu złapałem.Nie wiem jak to odebrałeś, ale jak tylko zobaczyłem składy to cały dozwolony budżet na seta po 1.6, 2,2 i 3,6 oraz na 3:0 po 4.95. Ale przy 12:16 i widząc jak ich klepie zaksa nie wierzyłem, że to może iść w drugą stronę
Zaksa rezerwą wyszła! Istanbul 1. set @1,83 4/10
Ale ogórki z tego Istanbulu, Zaksa ich rezerwą pojedzie Ruzie nic nie, mareszal teraz chyba z 3błąd? Kto pograł ze mną seta dla kebabów to bardzo przepraszam.
Próbujemy Zaksa 3:0 @5,5 1/10
Jeśli zaksa tu nic nie pozmienia kadrowo, to tu nie ma prawa być inaczej niż 3:0. Sami francuzi z tureckiej ekipy powinni załatwić sprawę, no i serwis w dwójkę banach/semeniuk.3,40 na 1set. Istanbulu złapałem.
właśnie boję się 3:0 żeby nie wpuścił w 3.secie innych do gry bo coś ugrają, ale z drugiej strony po co im się pocićJeśli zaksa tu nic nie pozmienia kadrowo, to tu nie ma prawa być inaczej niż 3:0. Sami francuzi z tureckiej ekipy powinni załatwić sprawę, no i serwis w dwójkę banach/semeniuk.