>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Lincoln City win @1.53
Newcastle strzeli @1.40
Juve awans @1.44
@3.10 całoroczniak
Kolego nie chcę się wymądrzać, ale wiesz, że półfinały Coppa Italia są rozgrywane w systemie mecz/rewanż a rewanże są dopiero 5 kwietnia? No chyba, że rozmyślnie puszczasz taki kupon i będziesz ponad miesiąc czekał na rozstrzygnięcie to nie było tematu ;)

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Kolego nie chcę się wymądrzać, ale wiesz, że półfinały Coppa Italia są rozgrywane w systemie mecz/rewanż a rewanże są dopiero 5 kwietnia? No chyba, że rozmyślnie puszczasz taki kupon i będziesz ponad miesiąc czekał na rozstrzygnięcie to nie było tematu ;)
Spoko, po prostu nie ogarnąłem. Kupon poprawiłem i gram czysty win Juve w takim razie. Dzięki ????

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Tak jak myślałem, Arka wychodzi w mocnym zestawieniu i nie będzie tutaj żadnego odpuszczania. Nie lubię grać pucharów bo to nigdy nie wiadomo jak dana drużyna podejdzie do tego, szczególnie u Nas w Polsce, ale odkąd Boniek z Sawickim z PP zrobili naprawdę bardzo dobrą markę, nie ma już mowy o olewaniu na takim etapie rozgrywek. Kto by nie chciał zagrać na SN przy 50 tys. publiczności. Już wcześniej zagrałem razem z Kalla - Kowalczyk, Arke X2 po 1.5 w sts. Tutaj nie widzę innej opcji. Ludzie szukają po 3-4 ligach angielskich dziwnych typów na Lincoln, gdzie śmierdzi aż miło a tutaj mają fajny bet.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Tak jak myślałem, Arka wychodzi w mocnym zestawieniu i nie będzie tutaj żadnego odpuszczania. Nie lubię grać pucharów bo to nigdy nie wiadomo jak dana drużyna podejdzie do tego, szczególnie u Nas w Polsce, ale odkąd Boniek z Sawickim z PP zrobili naprawdę bardzo dobrą markę, nie ma już mowy o olewaniu na takim etapie rozgrywek. Kto by nie chciał zagrać na SN przy 50 tys. publiczności. Już wcześniej zagrałem razem z Kalla - Kowalczyk, Arke X2 po 1.5 w sts. Tutaj nie widzę innej opcji. Ludzie szukają po 3-4 ligach angielskich dziwnych typów na Lincoln, gdzie śmierdzi aż miło a tutaj mają fajny bet.
Ja tam dziś pograłem w PP over 2,5 ;)

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
A Frankfurt - Bielefeld , wygranan Frankfurt?
Po takim kursie frankfurt, który nie potrafi strzelać bramek? Drużyna w całym sezonie mało strzela, ich sukces polega na tym, że zabijają grę przeciwnika grając antyfutbol, który ciężko się ogląda, z przodu lipa, nawet karnych nie potrafią wykorzystywać. Do tego ostatnio trzy porażki z rzędu i to z jakimi drużynami. Za taki kurs bym nie ryzykował.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom