CYRKWillem 8gol po @2.00 podbijam
ciekawe ile jeszcze ????
Willem -8 @3.10 Bet365 spróbuję ????
Kurde nie chce wyjść na policjanta, ale znowu zapomniales rozliczyć nocnego NHL podawanego tutaj? No kurde no, trzymajmy sie jakichś zasad panowie... Albo rozliczamy wszystko, albo dajmy sobie spokój i napiszmy wprost, ze rozliczamy tylko plusiki. Mnie takie cos razi po oczach. Wiem, wiem, zaraz napiszesz, ze poszedłeś spać juz...
5gol @1.70~
6gol @1.70~
7gol @1.70~
8gol @1.61 i 2.00
Willem -3 @3.10
5/5 MECZ CYRK $$$$$$
od dzis jestes policjantemKurde nie chce wyjść na policjanta, ale znowu zapomniales rozliczyć nocnego NHL podawanego tutaj? No kurde no, trzymajmy sie jakichś zasad panowie... Albo rozliczamy wszystko, albo dajmy sobie spokój i napiszmy wprost, ze rozliczamy tylko plusiki. Mnie takie cos razi po oczach. Wiem, wiem, zaraz napiszesz, ze poszedłeś spać juz...
Nie mam z tym problemu.od dzis jestes policjantem
POLICJANT! Tak serio rozliczam wszystko, czasem może się coś zdarzyć ale nie przesadzajmy "poszedłem spać" i nie mam zamiaru szukać 10stron swojego postu a w swoim temacie rozliczyłem te NHL normalnie, rozumiem też nie lubię jak ktoś nie rozliczy minusa ale dużo typów tu podaję i praktycznie wszystko rozliczam lecz czasem coś się przeoczy także jak mówiłem, nie przesadzajmy...Kurde nie chce wyjść na policjanta, ale znowu zapomniales rozliczyć nocnego NHL podawanego tutaj? No kurde no, trzymajmy sie jakichś zasad panowie... Albo rozliczamy wszystko, albo dajmy sobie spokój i napiszmy wprost, ze rozliczamy tylko plusiki. Mnie takie cos razi po oczach. Wiem, wiem, zaraz napiszesz, ze poszedłeś spać juz...
Dziwnym trafem nigdy nikt o plusach nie zapomina. A róbta co chceta...POLICJANT! Tak serio rozliczam wszystko, czasem może się coś zdarzyć ale nie przesadzajmy "poszedłem spać" i nie mam zamiaru szukać 10stron swojego postu a w swoim temacie rozliczyłem te NHL normalnie, rozumiem też nie lubię jak ktoś nie rozliczy minusa ale dużo typów tu podaję i praktycznie wszystko rozliczam lecz czasem coś się przeoczy także jak mówiłem, nie przesadzajmy...
Tu się mylisz bo jeśli podawałem w nocy NHL i poszedłem spać a był plus to rozliczałem tylko u siebie w temacie, tutaj tego nie szukałem, jak chcesz możesz za mnie rozliczać jak tak Cię to boli.Dziwnym trafem nigdy nikt o plusach nie zapomina. A róbta co chceta...
Czekam na jeszcze jednej ancymonka hehe.
Dominowali cale mecz, ale brakło gola w końcówce 0/2Vasas SC - Dorogi FC
over 4.5 @1.83
Vasas 5 gol @2.20