>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [54]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Ja jak bede mial corke to od razu na tenis zapisze i bedzie wygrywala , a ja bede jezdzil z nia po calym swiecie i dawal wskazowki itp ????

domell 454

domell

Użytkownik
Ja jak bede mial corke to od razu na tenis zapisze i bedzie wygrywala , a ja bede jezdzil z nia po calym swiecie i dawal wskazowki itp ????
Najpierw musisz mieć jakieś 500,000 PLN żeby doprowadzić ją na &quot;jakiś&quot; poziom.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Daje sobie chuja obciąć, że gdyby tak było to razem byście kombinowali jak tu jeszcze zarobić ;)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Marit Bjoergen mówi, że będzie wygrywała dopóki będzie mogła ????
Koks, koks, koks i to zupełnie legalnie :grin::grin::grin:

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Daje sobie chuja obciąć, że gdyby tak było to razem byście kombinowali jak tu jeszcze zarobić ;)
my bylibysmy uczciwi ! moze raz lub dwa , prowadzilaby 40-0 i przegralaby serwis , ale zawsze na forum bym napisal o tym ! ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Prawidłowo :grin:

Ugraj jeszcze kolejne 500,000 PLN żebyś mógł postawić na porażkę córki po wysokim kursie :razz:
Buków by nie starczyło żeby przyjąć zakład o takiej kwocie ;) Tym bardziej ITFach. Ale oczywiście można poprosić wujków, ciocie itd ????

Ale do rzeczy.

Ward 1 set izi. Dorzucam do meczu Ward 2 set 2,05 bet365 :!: grać :!:A

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Buków by nie starczyło żeby przyjąć zakład o takiej kwocie ;) Tym bardziej ITFach. Ale oczywiście można poprosić wujków, ciocie itd ????

Ale do rzeczy.

Ward 1 set izi. Dorzucam do meczu Ward 2 set 2,05 bet365 :!: grać :!:A
a Wawo od czego jest? ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Szkoda , ze weekend nie ejst codziennie .. w tygodniu malo jest dobrych meczow , trzeba wylapywac kąski ???? Teraz znalazlem jeden - Conegliano -2,5 kurs 1,5 ! siatka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom