opensparviere
Użytkownik
Chodzi mi bardziej o jego sposób poruszania się i odbijania piłkiJak będzie serwował tak jak serwuje to spokojnie powinien wygrać. A jego jęków bym nie brał za objaw zmęczenia
Chodzi mi bardziej o jego sposób poruszania się i odbijania piłkiJak będzie serwował tak jak serwuje to spokojnie powinien wygrać. A jego jęków bym nie brał za objaw zmęczenia
1 singiel i 1 AKO ????Legia dno, pojechała po nas ...
Liczę na to, że w końcówce spuchną i dostaną kontręMi wystarczy infromacja, że to Midjulan dalej jest faworytem. To mówi wszystko o poziomie gości
Zgadzam się, kto o zdrowych zmysłach daje czystą 1 z Polskiej ekstraklapy za taki hajs gdzie grają drużyny ze sobą sąsiadujące w tabeli (korona-płock) ;>Tak się nie napalajcie na te screeny... Wg mnie to są fejki. Nagle dwa kupony pod rząd, mega taśmy za nie małe pieniądze i gruba papa do wygrania i w obu przypadkach dziwne mecze na rozkład 5 dni i jakaś siatkówka mieszana z piłką nożną. W obu przypadkach ten forbbet czy jak im tam zrobił fejkowego screena żeby pelikany łykały to i zakładały tam konta, uzależniały się od bukmacherki. Pewnie sami się nie spodziewali, że legia to przerżnie, a ich zamysłem było to, żeby potencjalny odbiorca (czyli my) myślał: 'tak nie wiele trzeba żeby zgarnąć grubą kasę'.
mi braklo dwoch meczy a tasma byla wyslana na forum w sobote rano wiec u mnie nie bylo zadnego fejkowego screenaTak się nie napalajcie na te screeny... Wg mnie to są fejki. Nagle dwa kupony pod rząd, mega taśmy za nie małe pieniądze i gruba papa do wygrania i w obu przypadkach dziwne mecze na rozkład 5 dni i jakaś siatkówka mieszana z piłką nożną. W obu przypadkach ten forbbet czy jak im tam zrobił fejkowego screena żeby pelikany łykały to i zakładały tam konta, uzależniały się od bukmacherki. Pewnie sami się nie spodziewali, że legia to przerżnie, a ich zamysłem było to, żeby potencjalny odbiorca (czyli my) myślał: 'tak nie wiele trzeba żeby zgarnąć grubą kasę'.
daj tego screena :razz:mi braklo dwoch meczy a tasma byla wyslana na forum w sobote rano wiec u mnie nie bylo zadnego fejkowego screena
Jest 0-0 ?Over 0.5 w meczu Viborg @2.37
strona 381daj tego screena :razz:
no i to by było chyba na tyleNishikori 1.95 bet365
10 000 pln
dolgo juz oddycha rekawami, zajedzie go kei!
Chociaż tyle4 gol Legia 1.90
Japoniec już wczoraj wyglądał słabono i to by było chyba na tyle
No i co, puściłeś taką taśmę za 450zł czy za 1000zł ? Taśmy też mi czasem na farta się zdarza puścić, ale nikt tego nie puszcza za takie pieniądzemi braklo dwoch meczy a tasma byla wyslana na forum w sobote rano wiec u mnie nie bylo zadnego fejkowego screena