jacksparrrow
Użytkownik
walsnie wrocilem z pracy Legia z remisem zamyka kupon...
jak im idzie?
jak im idzie?
10 minut wystarczyło, musiałem to wziąść ????MVG - 1.80 - BET365 !!!!!!!!!!!!
Ja 2,50 zł ????Ile wygraliscie na spinach? ja 4 stówy ????
10 darmowych spinów w Pinnacle na Construction Cash. Bez obrotu 5 na pc + 5 na telefonieOCB z tymi spinami ?
533zł ???? widziałem że ktoś jeszcze 600 ???? coś za dużo troche, oby bez lipy! ????Ile wygraliscie na spinach? ja 4 stówy ????
Żaden zarzut, nawet nie napisałem, że każdy. Napisałem, że nie ty jeden, bo też gram rogi na bieżąco. Pozdrawiam ????Po co to piszesz? Podałem typ który wszedł w 66 minucie, a ty mi wmawiasz, że każdy to wypatrzył??? Tobie się coś poj***? Nie wiem czy wiesz ale tu się podaje typy a nie zarzuty typu "Każdy to wiedział"
Jest jeden mecz który trzeba pograć dzisiaj wieczorem
CS:GO
Tyloo win
@4.33
533zł ???? widziałem że ktoś jeszcze 600 ???? coś za dużo troche, oby bez lipy! ????
Założyłem konto dopiero dzisiaj i nic nie dostałemNie potrzebna.
Ajax gol przed 80 min @2.37
Miękko. 6-0, 6-2Odetnijmy się na moment od LE, która mnie niesamowicie denerwuje i nie wiem czemu ja to gram...
Carreno-Busta/Cuevas -3,5g @ 1,80
Oglądałem chłopaków w poprzedniej rundzie, grali naprawdę solidnie i wygrali niesamowicie trudny mecz. Ich rywale jakoś średnio mi pasują do debla, zwłaszcza Lorenzi, jego styl tu nie będzie pasował. Warto!
Może być... mi 60 EUR dało. HyhyCoś mi sie wydaje, ze pinnacle wycofa tą promocje niedlugo bo az za duzo tam sie wygrywa ????