>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Czy tylko wg mnie nawet podmęczona Woźniacki ma większe szanse z Radwańską wygrać a już wystawiać kurs 2,25 to śmiech ? ???? ????

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Czy tylko wg mnie nawet podmęczona Woźniacki ma większe szanse z Radwańską wygrać a już wystawiać kurs 2,25 to śmiech ? ???? ????
Aga broni punktów za półfinał, nie puści takiej kasy ???? Na ślub nie będzie

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Aga broni punktów za półfinał, nie puści takiej kasy ???? Na ślub nie będzie
Tyle że Aga forma słaba ostatnio, lepiej prezentuje sie na wybiegach np. ostatnio w zlotej kiecce paradowała. Woźniacki w gazie może ją rozjechać, tym bardziej że ostatnie 2 pojedynki wygrała Polka, więc teraz może Caro odpuścić jak odpuściła Woźniacka Radwańskiej w Pekinie. Kursy powinny być wyrównane tak czy siak

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Tyle że Aga forma słaba ostatnio, lepiej prezentuje sie na wybiegach np. ostatnio w zlotej kiecce paradowała. Woźniacki w gazie może ją rozjechać, tym bardziej że ostatnie 2 pojedynki wygrała Polka, więc teraz może Caro odpuścić jak odpuściła Woźniacka Radwańskiej w Pekinie. Kursy powinny być wyrównane tak czy siak
Po równo to bym grał age na 100%, ale ostatnio nie wiem czy nie trzeba by zarobić właśnie na nowe kiecki... Tak naprawdę nie wiadomo w jakiej jest formie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom