>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Wszyscy. Zaraz ludzie beda pisac ile to nie zarobili ????
Ja pogralem po pierwszym. Nawet jak nie wygraja to mam 2 stowy do przodu. Pisalem o tym aby grac bo ten placz ludzi po jednym gorszym secie to taka sama patola jak ich gra wtedy. Niektorzy mysla ze jak postawia jakis zaklad to od poczatku do konca ich druzyna bedzie kontrolowac mecz. Dziekuje Resovia za IZI dwie stowki przy @3.75

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Ja w sumie nie pomyślałem i mogłem ustawić auto zamknięcie przy pewnej wygranej, myślę, że przy 2:0 spokojnie osiągnęłoby tą wygraną ;)

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Na drugie 45 minut gram PSG over 2.5 + AV 1x + Brighton + Huddersfield .
Na expekcie daje to ako 8.96. Jeśli w drugich połowach ekipy zagrają z podobnym potencjałem jak w pierwszych to kto wie.

no.21 70

no.21

Użytkownik
A co powiecie ciekawego nt. meczu Benfica - Borussia?
widzialem skrot tylko, aubameyang mial sam na sam, potem troche z przypadku akcja, ale braklo mu pol metra zeby wbic do pustej
mysle na lekkim typem w strone bvb

bo86bo 17K

bo86bo

Użytkownik
Ja w sumie nie pomyślałem i mogłem ustawić auto zamknięcie przy pewnej wygranej, myślę, że przy 2:0 spokojnie osiągnęłoby tą wygraną

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Uważacie, że Barca coś strzeli?
Następna bramka - FC Barcelona, kurs 2.00 w Bwin.
Moim zdaniem do pogrania, a Wy co myślicie?

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
A co powiecie ciekawego nt. meczu Benfica - Borussia?
Borussia głową w mur. Ja mam przed meczem zagrane Benfica i under 2,5 po kursie 7 więc licze na kontre i 1:0 dla Benfiki. Ogolnie Borussia lepiej wygląda ale skuteczność mizerna.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ustawiasz ile chcesz by automatycznie zamknęło Ci zakład. Jeżeli buk zaoferuje taką kwotę to automatycznie zamyka zakład. Możesz być wylogowany.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
A co to za auto zamknięcie? Coś mnie ominęło?
Dziś wprowadzone. Można ustalić kwotę po osiągnięciu, której bet automatycznie zamyka zakład (dobra opcja jak nie możemy obserwować meczu) i podobno jeszcze ustalić kwotę poniżej, której zakład też zostaje zamknięty. ponadto na komórce jest opcja edycji zakładu akumulowanego.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Rambo są kursy na ASG na over ?
Nigdzie nie widziałem. Ale nie ma co się łudzić, w tym roku prezentu nie będzie i linie dowalą mocną pewnie przed meczem. Swoją drogą to jak totalnie oleją obronę to wynik będzie jak rok temu, jeśli Zachód choć trochę się postawi to underowo będzie bo Wschód nie rzuca trójek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom