Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Przeczytałem, że nowelizacja ustawy ma wejść w życie 1 kwietnia br, a przepisy o blokowaniu stron 3 m-ce później. Nie rozumiem, skąd ta informacja o blokowaniu stron dziś/ jutro... :?
Przeczytałem, że nowelizacja ustawy ma wejść w życie 1 kwietnia br, a przepisy o blokowaniu stron 3 m-ce później. Nie rozumiem, skąd ta informacja o blokowaniu stron dziś/ jutro... :?
Poważnie to łyknąłeś? Typ wszedł i napisał coś o blokowaniu zagranicznych buków (straszą od tylu lat, a pod stołem dzieją się cuda) to mu napisałem, że dziś -.-
Poważnie to łyknąłeś? Typ wszedł i napisał coś o blokowaniu zagranicznych buków (straszą od tylu lat, a pod stołem dzieją się cuda) to mu napisałem, że dziś -.-