http://www.strikeout.me/basketball/427048/3/indiana-pacers-vs-memphis-grizzliespodajcie jakis dobry link do indiany BTW pograłem Indiane Toronto i Bulls
Ciężko bedzie Ruud jak na razie 100 % win z 2 serwisu ????Tiago Monteiro wygra 2 seta
kurs: 1,95
różnice w kursach między giełdą a całorocznym na korzyść typu
Moje tenisowe typy to szukanie ustawki więc statystyki tutaj są dla mnie zbędne.. ????Ciężko bedzie Ruud jak na razie 100 % win z 2 serwisu ????
allegri do obrońcy, pawka do swojej zony ????#482 OMS, Pawcio rozwalił system: "Allegri powiedział do niego coś, co ja często mówię do swojej byłej żony: zamknij się kretynie!". :] Mistrz.
mega słabe#482 OMS, Pawcio rozwalił system: "Allegri powiedział do niego coś, co ja często mówię do swojej byłej żony: zamknij się kretynie!". :] Mistrz.
To tutaj jej nie znajdziesz :razz:Moje tenisowe typy to szukanie ustawki więc statystyki tutaj są dla mnie zbędne.. ????
Mi się podoba. Zwłaszcza, ze go doskonale rozumiem akurat w tym temacie:grin:mega słabe
Widocznie jestem trochę bardziej sceptycznie nastawiony do tego co mi "pokazują w telewizorni". Nie sądzę, żebyś mógł mnie zapewnić, że ten mecz NIE jest ustawiony, więc wychodzi na to, że TEORETYCZNIE może być..To tutaj jej nie znajdziesz :razz:
Skup się lepiej na nożnej i tych śmiesznych bananowych ligach jeśli już sugerujesz się giełdą :wink:
giełda betfair, platforma umożliwiająca zakładanie się między jej użytkownikami, bez pośredniczenia w tym bukmachera- taki tam wynalazek, dosyć ciekawy IMO.co to za giełda?
z gry bedzie tie-break a tam niestety jak dla mnie faworytem bedzie Ruud ktory lepiej serwujemointero 2 set próbujemy 1.80 całoroczny
nie dość, że na początku seta podałem dokładnie ten sam typ po wyższym kursie to jeszcze podajesz go w momencie, gdy spadł z 1,8 na 1,6.. Nie kumam po co, ale powodzeniamointero 2 set próbujemy 1.80 całoroczny
i co panowiez gry bedzie tie-break a tam niestety jak dla mnie faworytem bedzie Ruud ktory lepiej serwuje
typ na w taju zadecydował serwis.Tiago Monteiro wygra 2 seta
kurs: 1,95
różnice w kursach między giełdą a całorocznym na korzyść typu