kubarks
Użytkownik
Przegrał ? Serv & volley, łatwe passing shoty i po sprawieNie no nie mogę... Kto oglądał mecz mahuta? Co się tam wydarzyło że przegrał z ... Gombosem???... 6400 do wyciągnięcia i przez tego ***** poszło z dymem
Przegrał ? Serv & volley, łatwe passing shoty i po sprawieNie no nie mogę... Kto oglądał mecz mahuta? Co się tam wydarzyło że przegrał z ... Gombosem???... 6400 do wyciągnięcia i przez tego ***** poszło z dymem
nie do końca ???? Jak dobrze dobierzesz mecze z oferty to można cuda złożyćTak się kończą taśmy po 1.2 ????
jeden i drugi zagrali słabo, z tym, że Gombos nie chciał przegrać, a Mahutowi było to obojętne, masa UE, czy to na aut, czy na siatkę, a Gombos walczył bardzo dobrze punkty zdobyty na 3-4 pokazał, że chcę wygraćWięc, odpowie mi ktoś jak wyglądało spotkanie gombosa z mahutem? jakiś medical? uraz mózgu u mahuta czy po prostu słabszy dzień ^^?
Uraz mózgu, bardziej mecz przegrał niż przeciwnik wygrał ????Więc, odpowie mi ktoś jak wyglądało spotkanie gombosa z mahutem? jakiś medical? uraz mózgu u mahuta czy po prostu słabszy dzień ^^?
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96fUraz mózgu, bardziej mecz przegrał niż przeciwnik wygrał ????
ma ktoś stream do Celty ?
ZWROTPeter Wright - 2.30 - remis nie ma zakładu - Bet365 ???? .
Gombos to już dawno powinien polecieć, a się trzyma. Ja bym go nie skreślałehhh... dobra dzięki za odpowiedź. Szkoda tylko że ten mecz nie był ostatnim na taśmie :/ no ale nic, gombos pewnie poleci w następnej rundzie a mahut, cóż na czarną listę ????
Ale wiesz, że Cousins już nie gra w Kings ?1. NBA: Sacramento 3.65
Kings wygrali wszystkie 4 potyczki z Denver w 2016 ( w tym 3 wyjazdowe).
Co prawda nie zagra Rudy Gay, ale u przeciwnika Faried, Gallinari.
Lawson (Sac), Mudiay (Den) pod znakiem zapytania.
Dla mnie value.
2. Polecam handi np.+6.5pkt Sacramento 2.0