>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Słuchaj szczerze powiem to Bilbao to najbardziej denerwująca drużyna w Hiszpanii. Buki w meczach ligowych jak grają u siebie to wystawiają kursy po 1.30 jak grają np.z jakimś Alaves a oni to remisuja. Ja od tej drużyny trzymam się z daleka. Ludzie mylą te Bilbao z tamtym Bilbao które ogrywalo ManU w LE parę sezonów temu.
w 100% się zgadzam, oglądałem ich wyjazdy w fazie grupowej to grali tragicznie. Z Sassuolo zero zaangażowania, z Genkiem to samo strasznie słabo wyglądało. Ale jakieś granice przecież muszą być, w Bilbao marnowali na potęgę i za karę w końcówce stracili i mają teraz tego konsekwencje.
No i wpada czerwo dla APOEL&#39;u, jeszcze będzie ciekawie

matiee 407

matiee

Użytkownik
Ja widzę tutaj dwa mecze gdzie padnie jeszcze minimum gol tj. Ajax Legia i Besiktasem Hapoel
Może ktoś ma odmienne zdanie!?

ice29 251

ice29

Użytkownik
Ja widzę tutaj dwa mecze gdzie padnie jeszcze minimum gol tj. Ajax Legia i Besiktasem Hapoel

Może ktoś ma odmienne zdanie!?
Ajax-Legia może zostać to 1-0, nie ma zbytnio okazji... ani dobrych napastników na boisku.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom