marcin5555
Użytkownik
Besiktas v Hapoel Beer Sheva
powyzej 2.5 gola
1.61
bet365
powyzej 2.5 gola
1.61
bet365
Awans ZenitJa nie wiem co by tu na szybko postawić z tej LE z trwających spotkań. Polecicie coś kurs 2-3 ?
w 100% się zgadzam, oglądałem ich wyjazdy w fazie grupowej to grali tragicznie. Z Sassuolo zero zaangażowania, z Genkiem to samo strasznie słabo wyglądało. Ale jakieś granice przecież muszą być, w Bilbao marnowali na potęgę i za karę w końcówce stracili i mają teraz tego konsekwencje.Słuchaj szczerze powiem to Bilbao to najbardziej denerwująca drużyna w Hiszpanii. Buki w meczach ligowych jak grają u siebie to wystawiają kursy po 1.30 jak grają np.z jakimś Alaves a oni to remisuja. Ja od tej drużyny trzymam się z daleka. Ludzie mylą te Bilbao z tamtym Bilbao które ogrywalo ManU w LE parę sezonów temu.
73:78....151.. 26 pkt od lini ???? #Polecam nie zawiodlo
Ajax-Legia może zostać to 1-0, nie ma zbytnio okazji... ani dobrych napastników na boisku.Ja widzę tutaj dwa mecze gdzie padnie jeszcze minimum gol tj. Ajax Legia i Besiktasem Hapoel
Może ktoś ma odmienne zdanie!?
Kinguin 1.45Maribor 4 set 2.90
Kinguin po 1.45? SzaleniecKinguin 1.45
Macerata 1 set 1.50
Dochodzi, Ajax kontra i nie wiele brakło.Ajax cofnięty, Legia dochodzi do głosu.
w 79 mamy 9 korkówOver 8 rr w meczu legii @2.37
Ajax dwie setki.. W sumie Legia musi zaryzykować..Ajax cofnięty, Legia dochodzi do głosu.