>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Niektórzy mają tutaj jakieś dąsy do Rogera. On nikogo nie zmusza do grania swoich typów. Każdy chyba ma jakiś swój rozum...albo i nie ;)
Ja czasem coś pogram jak zdążę przeanalizować ale nigdy na ślepo nie obstawiam ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Niektórzy mają tutaj jakieś dąsy do Rogera. On nikogo nie zmusza do grania swoich typów. Każdy chyba ma jakiś swój rozum...albo i nie ;)
Ja czasem coś pogram jak zdążę przeanalizować ale nigdy na ślepo nie obstawiam ????
Do Rogera nigdy! ;) po prostu pisaliśmy o pechu, ale to wiesz, nie ma się wpływu, selekcja typów po prostu ????

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Ja coś tam skomentowałem.. lecz nie miałem pretensji do jego typów, bo gram tylko swoje i to ja mogę je tylko za proponować. Odniosłem się jedynie negatywnie do jego komentarza, a jego typy są mi całkowicie obojętne (nie interesują mnie w ogóle jego, czy kogoś innego)

Otrzymane punkty reputacji: +1
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Bayern jest tak przeokrutnie słaby, że jak widzę kurs @7 na Arsenal w środę w LM to aż mi się micha cieszy ???? ???? ????
Przecież jak Kanonierzy zagrają na 80% swoich możliwości to wygrają nie tylko dwumecz ale spokojnie już na Allianz ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom