artorrotorro
Użytkownik
BTS we Francji @2.25 bet365
Spoko, spoko pisz sobie ostatnie posty. Za ten tekst o nędznych Polakach w obozach koncentracyjnych błagających o kromkę chleba, dostaniesz solidnego bana."cisnęli" bo mieli 5 różnych XDD
W pape powinien dostać, a nie bana.Spoko, spoko pisz sobie ostatnie posty. Za ten tekst o nędznych Polakach w obozach koncentracyjnych błagających o kromkę chleba, dostaniesz solidnego bana.
To teżW pape powinien dostać, a nie bana.
Sasnovich @1.87 1xbet
Zdjęli, bo wygrają. Zdążyłem złapać, tak jak napisałem w typach post po @3,75Olsztyn u mnie też zdjęli... dziwne?
Wzialem 3,5, ale nie ma jak zamykać ewentualnie.Zdjęli, bo wygrają. Zdążyłem złapać, tak jak napisałem w typach post po @3,75
ja wjechłem grubo na win, ale mam mozliwosc zamknieciaWzialem 3,5, ale nie ma jak zamykać ewentualnie.
Valencia nie wygrała.a założe się o flaszke że naspny mecz Valencia przepierdoli heh bo wszysycy będą jechali na ich zwycięstwie nad Realem aż sobie zapisze żeby obserwować ich kolejny mecz
wygrają wygrająValencia nie wygrała.
Jeszcze prawie godzina gry może się dużo zdarzyć.wygrają wygrają
U mnie wróciło właśnie. Cashout 2x stawka. zobaczymy co dalejja wjechłem grubo na win, ale mam mozliwosc zamkniecia